ozlem48gs 2kizanasi ben de gördüm tandem diye birşey varmış . Gittiği yere kadar emzireceğim inşallah doğuma kadar emer 🙈
ozlem48gs Derinim2203 programda 6 hafta 1 gün gösteriyor ama 😂😂😂 kadın doğuma gitmedim daha birkaç hafta sonra gidip kalp atışını duymak istiyorum 🙈 2. Bebeğin mi senin de ?
sevgimurat kivirciginannesi Dün gittim gözükmedi 52 kg yım.Kendi doktorum Çarşamba günü geleceksin dedi dün ben başka doktora gittim
sevgimurat Ayseyavuz Çarşamba günü gideceğim.Hadi ya çok üzüldüm ☹️ Çarşamba günü gideceğim kalp atışı için gel demişti artık o zaman belli olacak
Aslhn18 Ozllemmm masallah cok sevindim senin adınada canım 🥰 15 gün sonra gel dedi banada 7.ci haftam oluyor diyorum bi 9 hafta yapayım 😀
Btl_ulusal 123a leke olmuyor sarı renkte akıntı oluyor o da zaten hamilelikte çok normalmiş Sen nasıl leke görüyorsun kan gibi mi
123a Dfdfdfdf60- evet duydum pazartesi tekrar kontrole gidicem doktor verdi bana lekelenmem oluyo diye sizde oluyo mu
Dfdfdfdf60- 123a cok hafıf bazen anlamıyorum bile sadece akıntım cogalmaya başladı ve mide bulantım ve kusmam cok fazla sızde varmı
Ouzc cocoblog canım benim sağlık ocağında yaptırdigim tahliller hiç gözükmüyor e nabız da ben il sağlık müdürlüğünden bakıyorum
Elcnbykckr Hormonlardan Mıdır bilmiyorum böyle herseye çabuk sinirleniyor gibiyim tahammülüm yok hiçbirseye ve uykum geliyor sürekli 😄
Yasseemmiinn kivirciginannesi merhaba nasılsınız en son hatırladığım kadarıyla beta hcg durumunuzla alakalı bir durum paylaşmıştınız merak ettim sizi görümcede sormakta istedim bir sıkıntı yoktur inş