MrsBaran Meryem_25 mutlu gebelik mutlu bebek dedi doktorum 🥰 biz kasıldığımızda oda hissediyor her ne kadar minnacık olsada. Rahatlatıcı müzikler dinleyin, pozitif düşünün, yürüyüş iyi gelir ♥️🥰
Piremses0 Sude-96 günde 3 tane içiyorum ya ama yarısını savuruyorum yarısını cekiyorım ama bırakmak lazım sonuçta emzirme sürecine de giricez
Rukiyedogukan ElifNbglsahin gördük kesesini çok şükür bin şükür minik kalp atışını da duydum Allahım ne kadar büyüksün sen isteyen herkese nasip etsin Rabbim 🙏
Sude-96 Piremses0 yani güzel bi motivasyon aslında bebek inşallah hepimiz bırakırız ilk üç ay bırakmak çok önemliymiş
Haticesilanurunannesi Derinim2203 köyde yaşıyoruz sağlık ocağı kan almıyor maalesef, dr a da ancak bayramdan sonra gidebileceğim nasipse ama folik asit başlayacağim inş bugün
Nurane884 Ozllemmm Ozllemmm 4+3 gunluye gore beta 940,4 az ikiz bebek icin ? doktor soylemisdi sende 2 fallek tupu patlamis ikiz hamilelik olma sansin yuksek hayirlisi bakalim
ElifNbglsahin Ebesobee keseyi gördün mü gittin mi doktora? Ben 30 Nisan’da kontrole gidecem bakalım inşallah hem kalp atışını görürüz hem bebişi😍
Elfilayda kivirciginannesi ben ikinci günümde yapmıştım çok silikti inşallah gebesindir çok aklındaysa bi sağlık ocağına gidip kan testi yaptırsan
kivirciginannesi Elfilayda yaptım canm yarın çıkıyor. Benim Cumartesi koyuydu bugün başka marka aldım silik. Belim fena ağrıyor. Bu bekleyiş beni çok incitiyor gerçekten
Elfilayda kivirciginannesi adete 10 gün varken hissetmiştim yaptım ama normal gebelik testiydi çıkmadı