Elifalay yseuyq ewet geç döllenme olmus benimde öyle 6 haftalik kese tek göründü doktor 10 gün sonra gel dedi.
sakikrat kivirciginannesi ayyy canım benım inşallah istanbulda yaşıyorum 26 yaşındayım ilk gebelık ♥️
-Eflatun- elfcaglar1 bende görüyorum hemde hergun ama uyandıktan sonra ne gördüğümü bile hatırlamıyorum
Yag93 kivirciginannesi merhaba benimde sizle haftam aynı bugün 4+2 4+0 da kan testi yaptırdım beta 265 çıktı doktora da haftaya randevu aldım kese için
ozdcnblt kivirciginannesi 15 Nisanda doktora gittim keseyi gördük. 2 hafta sonraya tekrar çağırdı. Bir gün önceki beta değerim 2562ydi.
Ebrusymn 2kizanasi 2kizanasi son adet tarihim 4 Mart ve 5,5 aylık bebeğim var 😔 kese göründü sadece ultrasonda
2kizanasi Ebrusymn Allah nasip etmiş görecek günü varmış demek ki üzülmeyin lütfen ❤ beraber büyüyecekler işte napalim
ElifNbglsahin gmzsdt ay ne güzel ben 30 Nisan’da randevu aldım hem keseyi görürüz hem kalp atışını duyarız inşallah 🥰 ilk başta erken gittiğim için keseyi de görememiştik
Fadimeeeeeee Betfer ben diplere boya gelmeyeceği için zarar vereceğini düşünmüyorum bir sonraki kontrolümde doktoruma sorup bitkisel boya ile yaptırmayı düşünüyorum
ElifNbglsahin merveosman2627 evet cnm daha garanti olur bence de ay sonu git şimdi gidersen kalp atışını duymazsa tekrar çağıracak
Smyndm gmzsdt merhaba kese normal ultrasonla mı göründü vajinal ultrasonla mı. Benim de tarihlerim sizinle aynı da benimki normal ultrasonda görünmedi