2kizanasi Ebrusymn Allah nasip etmiş görecek günü varmış demek ki üzülmeyin lütfen ❤ beraber büyüyecekler işte napalim
Kelebekkk80 Günaydın yeni anneler 🥰 4+3te karından kese görülmüştü 6+3te kalp atışı için çağırdı doktorum. Bana biraz erken geldi korkuyorum gittiğimde duyamazsam diye 😆 6+3 gibi duyan var mi acaba???
cocoblog Kelebekkk80 merhaba sizin sorunuza cevap değil ama kese göründüğünde beta hcg kaçtı acaba :)
hlmaydogdu Kizlar merhaba . Ben beş haftalık uygulamaya göre gebelik var ama hala ultrasonda görünmedi beta değeri de 123.3 çıkmıştı 12 Nisan da bu normal mi ?
elfcaglar1 hlmaydogdu normal tabiki de benimde öyle iki günde bir iki kat artmaya devam ediyor çok şükürr
Kubra411 hlmaydogdu normal canım, benim uygulamaya göre 5+6 bugün pazartesi günü dra gittim beta 469 Du görünmedi 😊
hlmaydogdu elfcaglar1 şuan da kan sonucunu bekliyorum bende gene inşallah bu sefer biraz daha yükselmiştir
sakikrat elfcaglar1 hele bir doktor bulabilsem 😂 burda olsan bulurduk senle şansıma tükürem özelede gitmek istemiyorum ama hep özeli öneriyolsr kafam karıştı 🤦🏽♀️
Kolipayse kivirciginannesi benim adetim daha 3 gun var ben test yapsamm cikarmi asiri migde bulantim ve göğüs ucum kara
Hediyeminannesi kivirciginannesi düşük riski görmesinin sebebi meğer ikiz bebekmiş ama biri tutunamamış vücut onu atıyormuş 😔
elfcaglar1 sakikrat yaaa aslında doğun paketleri var ya onlara bakabilirsin daha uyguna geliyo. evet ya indirim yaptırır beraber doğururduk 😂😂😂😂😂benm doktorumdan eminim de bi süre sonra gitmeyi düşünüyorum ona önce kese kalp atışını duyup sonra ondan randevu almayı düşünüyorum 😂
Sena343 kivirciginannesi benim de mide bulantım yok doktora da gitmedim daha zorlanırsam tutmam galiba
Susamsmom1 senaagc bende doktorda tesadüfen öğrendim 5 haftalık demişti. 2 hafts sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi.
Kelebekkk80 cocoblog merhaba canim kese günü beta vermedim ama keseden beş gün önce betam 287 idi. Eger iki katı şeklinde artiyorsa o gün sanırım 1500-2000 olmuştur diye düşünüyorum