kivirciginannesi Merall12 aslında çoğu kadın kimysal gebelik olduğunu anlamadan regl oluyor. Böyle erkenden beta baktırıp regl olunca hayal kırıklığı oluyor
kivirciginannesi sakikrat yaa😍😍 aşırı sevindim. İnşallah benimde böyle olur. Senin ilk kaçtı değerin? Bi de kaç gün geçince yine baktırdın?
sakikrat kivirciginannesi 13 unde erken gebelık testinde silikti ogrendıgımde 14 unde kan verdım 87.3. tü 19 unda 737 olmus tatlım adet tarıhımde yaptırdım
Nurane884 Fatmakara97 doktor sanadami soyledi ikiz olma sansi var diye? 2fallekul patlamisdi sende bende 2falekul patlamisdi bakalim hayirlisi insAllah
kubraa2121 gulsen_0758 Benim de son reglim 10mart canım 15inde kan verdim hcg6949 çıktı . 5.haftada bildigim kadarıyla 1000-7000 arası normal sayılıyor
Nurane884 Fatmakara97 insAllah olur ya bizde ailede yok amma doktor olma sansi var soyledi bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin sag salim kucagimiza almagi nasib etsin guzel Allahimiz🙏🙏🙏🙏
Fatmakara97 Nurane884 amin valla inşallah canım gönlüne göre olsun sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
kivirciginannesi sakikrat benimde yarın adet tarihim. Dua et bana da.herşey yolunda giderse beraber doğuracaz. Allah nasip etsin😍 nerde yaşıyosun kaç yaşındasın? İlk gebelik mi