sakikrat elfcaglar1 evet kuzummm cok sevındım yaaa korktugum gibi olmadı inşallah saglıklıca büyür♥️♥️
passifloraa Kızlarr benim de adetim 10 gün geçti kan verdim negatif çıktı kadın doğuma gittim doktor 10 gün daha bekleyelim sonra tekrar test yapalım yine hamilelik yoksa ona göre hareket ederiz dedi.. bu arada allah hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Dilarademir Şunu önermek isterim doktora gittiğiniz zaman mutlaka rahim ağzınızı kontrol ettirin zayıf mı güçlü mü diye
Nurane884 Kizlar merhaba regl gunumde mart7-si bthcg 940,4 cikdi progesteron 30,87 simdi 6 haftalik hamileyim sizce normalmi beta bidr sormak istiyorum doktor soylemisdi ekizde ola bilir ekiz anneler sizdede beta hcg 4 haftasinda boylr olmusdu?
Fatmakara97 Aslhn18 Bende aşırı derecede kalça ve bacak ağrısı vardı dayanamayacak derecede ama herkeste olur mu bilemem
Nurane884 Fatmakara97 bende 4+3 gunluk oldugumda ultason muayinedrn kecmefim doktor onermedi simdi 6 hafta+1gunlugum cuma aksami bende doktora gidicem hayirlidi olsun hepimiz icin🙏
Haticesilanurunannesi Merhaba, 5+3 üm bende. Hiç dr a gitmedim ilk gebeliğim ve maalesef bayram sonuna kadar gidemeyecekmişim gibi görünüyor. Ara ara olan Kasık ağrıları normal değil mi? Hiç bulantım yok diyebilirim.
kivirciginannesi annesininkuzusuuuu hayır tabiki 🤷🏻♀️ Gebelik kaynaklı olduğunu sanmam. Dikkat edin yemenize bence
Aslhn18 Benimde reglim 2 gün geçti bugün beta yaptım 1390 cıktı degerim 🙏🏻 Rabbim utandırmasın kucaklarımızı boş bırakmasın saglıkla alalım cocuklarımızı inşallah 😌
Nurane884 Fatmakara97 doktor sanadami soyledi ikiz olma sansi var diye? 2fallekul patlamisdi sende bende 2falekul patlamisdi bakalim hayirlisi insAllah