Dilarademir kivirciginannesi bilmiyorum sebebini ama inanılmaz ağrı yapıyor birde akıntım çok bazen yumurta akı gibi oluyor sünüyor bazende sümüksü ve yoğun
Haticesilanurunannesi kivirciginannesi folidoce yi aldık bugün günde bir tane mi kullanmalıyım prospektüs te öyle yazıyor ama size de sormak istedim
pppnar456 Merhabalar benim adet tarihim 26 Mart catlatma iğnesi vuruldum ama hiç bir belirtim olmuyor sadece şişkinlik ve kabızlık yaşıyorum bide çatlatma iğnesinden sonra basım dönmeye başladı benim gibi olupta hamile olan var mı
kivirciginannesi sakikrat benimde yarın adet tarihim. Dua et bana da.herşey yolunda giderse beraber doğuracaz. Allah nasip etsin😍 nerde yaşıyosun kaç yaşındasın? İlk gebelik mi
sakikrat kivirciginannesi ayyy canım benım inşallah istanbulda yaşıyorum 26 yaşındayım ilk gebelık ♥️
ebru_yuksel kivirciginannesi benimde aşırı bulantım vardı üşüttüm diye acile gittim hafta sonu diye kan testi yapmamışlardı ertesi gün evde test yaptım çift çizdi çıktı tekrar doktora gittim kan testi verdim ertesi gün hamilesiniz diye aradılar öyle hergün değerim yükseliyor mu diye baktırmadık şuan 8+5 im
kivirciginannesi ebru_yuksel maaşallah. Aslında bende hiç baktırmasam mı diye düşünüyorum ama içim içimi yiyor. Bi kaybım olduğu için sanırım😔
ebru_yuksel kivirciginannesi benim ilk gebeliğim ve hamileliğe dair hiç bişey bilmediğim için evde test yaptım çıktı kan testi verdim hamilesiniz dediler bi daha gidilip kan testi verildiğini bilmiyordum
kivirciginannesi @Muge16 canım başka postta 255 yazmışsın. Biz hepimiz buraya toplandık 😂 aramıza hoşgeldin. Nasılsın beta değerin kaç
Muge16 kivirciginannesi hoş buldm canım. Evet bugün 3+5 olduk ☺️ Bu Sabah sağlık ocağında kan verdim değerlerime bakılacak henüz bende bilmiyorum 🙈
Bsr16 kivirciginannesi merhaba değerlerden hiç anlamıyorum yardımcı olur musunuz referans aralıgı 5.3 değer 126,28 yazıyor
Yaren_yavuz_54 ebru_yuksel sağlık ocağından aramaları gerekiyor gebeler de . Hamilelik olunca bütün değerlere bakıyorlar vitamin tsh felen ona göre eksiklik varsa kadın doğum doktoru ilaç yazar canım .
Bsr16 kivirciginannesi teşekkür ederim adet günüm bugün olması gerekiyor ama biz tüp bebek yaptık aradılar hamilesin dediler ama ben bu değer artması düşmesi anlamıyorum yani bi sorun doğurur mu diye merak ediyorum