Rumiaba Benim de ara ara sancılarım oluyor inşallah önümüzdw ki hafta direk doktora gideceğim hayırlısı
ege_ayaz_mom kivirciginannesi canım merhaba ben kan sonucunu aldım 2479 olmuş beta değerim yani yükselmiş darisida sana inşallah canım 💕🙏
kivirciginannesi ElifB08 inan dua düşmüyor ağzımdan. Hayırlısı diyorum. Alan da o veren de. Oluruna bıraktım. Nasibi varsa doğacaktır
Umayakkaya singlemom34 Sanmıyorum çünkü gebelikten önce başladım folk asite 6.haftaya girene kadar birsey yoktu iştahımda acıktı 6.haftadan sonra bulanti bi başladı 3 gündür falan çok kötü kokulara dayanamıyor insan mutfaga bile girmek istemiyorsun singlemom34
kivirciginannesi bebeko12_15 yok canım. Mantıksız olur pandemi dönemi ne kadar az gitsek o kadar iyi. Ben 3 hafta sonra gideceğim
Piremses0 kivirciginannesi elfcaglar1 evett gördük çok şükür 🤲🏻🤲🏻💃🏻 https://imgyukle.com/i/OHKXvH 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi 🐣
Piremses0 Ayseyavuz uygulamaya göre 6+3 ama benim adetlerim hep düzensizdi geç döllenme olmuş doktor öyle dedi 4,5 yada 5 haftalık daha ilerde belli olacakmış 😃
elfcaglar1 Piremses0 kan verdim ben üç kere ilk seksen çıkınca doktor iki üç haftalık dedi beş gün önce dünde 584 çıktı işte bilmiom ki 😂
Ayseyavuz Piremses0 hmm hayrlı olsn inşallah cnm bende ilk hamileliğimde 4 +3ken yani bu zamanda keseyi görmüştüm o ikizdi ikinci keseyi bidhaki gidişimde grmustm haftaya Perşembe gidcem bende kontrole ozmn 5 +5 falan olcaz inşallah grsurz 🤲🤲🤲