kivirciginannesi Ebrumrc canım daha çok çok erken. Ben tanıdık doktora sordum 3 hafta sonra gel dedi. Bende doktora gitmek için hiç acele etmeyeceğim bi de pandemi dönemi gelgit yapmak istemiyorum. Bi kere daha kan aldırıp artışına bakacam, 3 hafta sonra gideceğim doktora.
Ebrumrc kivirciginannesi bende beklicem biraz çok strese girdim yok diye beta değerim 69,7744 dü geçen hafta düşğkmü
kivirciginannesi Ebrumrc benimki 39 çıktı cuma günü:) mühim olan artarak devam etmesi canm. Cuma tekrar baktıracam ben. Yani 1 hafta arayla
ege_ayaz_mom kivirciginannesi himm anladım benim 3 günüm geçiyor inşallah hakkımızda hayırlısı olsun🙏❤️
Annekusum Ouzc persembe gunu doktordaydim canm bebegi gorduk ama kalp atisi icin kucuk dedi hic bakmadi bile 2 hafta sonra gel dedi 😊 sen ne zman gdiyosun
Mumeray Annekusum geçen hafta 6 haftalık gittiğimde benm doktorumda hiç bakmadı daha küçük haftaya gel kesin net duyalım dedi çarşamba gidicem inşallah nasipse duyarız kalp atımlarını 😉
Ouzc Annekusum ben de bu hafta çarşamba ya da perşembe gitmeyi düşünüyorum. Çok heyecanli ve endişeliyim umarım biz de görebiliriz 🙏 senin karından mi göründü bebek
ElifB08 kivirciginannesi Artar elbet gönlünü ferah tut Rabbim veriyor canı, o kadar güzel bi sistem ki.. Detayına girince hayran bırakan cinsten.. bu düzeni bozmaya kimin gücü yetebilir 😌🌹
kivirciginannesi ElifB08 inan dua düşmüyor ağzımdan. Hayırlısı diyorum. Alan da o veren de. Oluruna bıraktım. Nasibi varsa doğacaktır
123a Edali87 merhaba uygulamaya göre yarın 7. Hafta doluyo geçen hafta gittim doktora keseyi gördü ama bebeği göremediğini söyledi bide ufak ufak kanamam oldu ilac kullandım gecti üç gündür temiz çok şükür bebeğimin görünmemesi normal mi ?
Edali87 123a oluyormus oyle bi durum galiba benc eda et içini ferah tut belki kanamadan gorulmemistir ztn cm değil malik değer olduğu için normal. Sen güzel dualar et 8.haftada ztn kalp atışı duyulur insallab ozmn netlesir
Nslhnycl Edali87 canım sen reglden sonra yaptığın için çok normal aslında olması gereken ama bazılarımız beklediğimiz için gebeliği sonuçlarda da acele ediyoruz regl geçmedem test yapıyoruz bu sefer de kandaki değeri takip etmemiz gerekiyor küçük değerler çıktığı için😂 Takip etmesen yine merak ediyosun acaba kimyasal mı diye 😆 Beta muhabbeti ordan yani🌼
Edali87 Nslhnycl tahmin ettim ama işte sabretmek gerek çünkü ben 2 kere yaşadım onu regl olunca üzüldüm oyuzden normal hayatı yaşayıp baktınız regl gecti 5gun ozmn bakılsa daha sağlıklı.
2kizanasi Edibeda Ovulasyondan heralde hiç bilmiyorum bende ilk gebeliğimi çok yüksek bir beta değeri ile öğrenmiştim adet günümde. Sağlıcakla alın kucağınıza 🍀 Bazen beta çok yüksek olunca ve çok katlayınca ikiz gebelikten de olabiliyormuş
bebeko12_15 Bugün 5haftalık tam olarak aile hekimi 1-2haftaya kadın doğuma git şimdi gidersen keseyi ve kalp atışını duyamazsınız dedi giden var mı öğrenir öğrenmez?
kivirciginannesi bebeko12_15 yok canım. Mantıksız olur pandemi dönemi ne kadar az gitsek o kadar iyi. Ben 3 hafta sonra gideceğim
Ebrumrc bebeko12_15 ben gittim ve göremediler 4+2 yken ve çok stres oldum şuan 4+5im 7 de gitmeyi düşünüyorum kesinlikle gitme insanı strese sokuyor ve görünmedi bi hafta sonra gel normalmi dış gebelik mi diye bakalım diyor o yüzden hiç girme strese bekle öyle git canım 😍 allah hepimizin yavrusunu hayırlısıyla görmeyi ve kucağımıza almayı nasip etsin🤲🤲
Rumiaba Merhaba kızlar BETAHCG değerim 45,4 doktor gebelik var ancak bi hafta sonra tekrar gel yükselecek mi bakalım dedi reglimde 2 gün gecikti size de danışmak istedim böyle bir durum yaşayan var mı ?
Minnakbiranne1 Aycagul bana 4 buçuk haftalık dedi o yüzden kalp atışını şimdi duyamayız dedi, hamilelikle ilgili belirti soruyorsanız evet göğüslerim çok acıyo ve yumurtalıklarımda adet sancısı gibi sancılar oluyordu birkaç gün öncesine kadar ama şimdi geçti
Ebrumrc kivirciginannesi ya ben baktırmadkm bidaha en skn 69.7744 dü daha baktırmadım sürekli baktırdıkça stres oluyorum