elfcaglar1 Piremses0 kan verdim ben üç kere ilk seksen çıkınca doktor iki üç haftalık dedi beş gün önce dünde 584 çıktı işte bilmiom ki 😂
Kumsal-95 Kumsal-95 kivirciginannesi benim tüp bebek ile oldu 3 nisan transfer oldum 13 nisan da işte ilk 272 15 nisan da sa 544 dü değerim hemşire güzel değerin dedi 26 nisana ilk kontrol randevusu verdi bana kaç haftalık bilmiyorum değer nasıl sizce artış olarak
yildizz13 Kumsal-95 sizle aynıyız bende 2 Nisan da transfer oldum 12 sinde 300 değerle öğrendim. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucaginiza alırsınız 😊
Zehrabggg Merhaba takvime göre 4+3 hamileyim dün silik çizgi görüp kan verdim değer 50 çıktı azmı sizce nasıl
kivirciginannesi Zehrabggg benim 39😃 mühim olan değerin artması. Çok erken farketmenin kötü yanı bu bekleyiş malesef
Slnmrcmk elfcaglar1 benim 5 hafta 3 günlük henüz doktora gitmedim ama kan ve idrarda çıktı. Perşembe randevum ama çok midem yanıyor.🥴
elfcaglar1 Piremses0 artışım düzenli adetim düzensiz 😄😄 35 38 allh ne verdiyse inşallah önünüzdeki dokuz ay bu konu kapanır 😂😂😂
Kumsal-95 YusufZeynep yaa çok heyecanlıyım hiç bişey de hissetmiyorum bi yandan korkuyorum tabi karışık duygular bişey hissetmek gerekir mi onu da bilmiyorum 🥰🙏
Piremses0 elfcaglar1 kapanacak kapanacak bebiş sana söyler ne kadarlık olduğunu ultrasonda büyüdükçe 😂😂
Papatya55 Ouzc Cıma günü verildi kan 4+3 ken 689 çikti bu normal mi acaba bugün sağlık ocaği kayıt yaptı yine kan alindi bugün 4+6 gözüküyor
Ayseyavuz Piremses0 hmm hayrlı olsn inşallah cnm bende ilk hamileliğimde 4 +3ken yani bu zamanda keseyi görmüştüm o ikizdi ikinci keseyi bidhaki gidişimde grmustm haftaya Perşembe gidcem bende kontrole ozmn 5 +5 falan olcaz inşallah grsurz 🤲🤲🤲