elfcaglar1 2kizanasi lentil bende gece çorapla uyudum valla sabah ağrımadı özellikle gece arttığı için corapsızlık etkileyebilir diye düşünüyorum 😊
Minnakbiranne1 kivirciginannesi 1 hafta ya da 1 haftadan az bi süreydi net hatırlayamadım şimdi ama güzel yükselmiş demişti sağlık ocağındaki ebe
kivirciginannesi [silindi] çok şükür. İlk kandan kaç gün sonra böyle çıktı. Bende yarın yine kan vericem. Çok korkuyorum 😔
kivirciginannesi Elcnbykckr oo süper. Ben beta düşük gördüm diye çok endişeliyim ya:( sanki yine kimyasal olacak
Elcnbykckr kivirciginannesi canım bencede bana da doktor tarih değiştirir gibi geliyo başkalarının betaları bu zamanda mesela daha cok Yüksek geç döllenme bizimkiler sanırım
kivirciginannesi gunes123olarak aa aynıyız. Bende yarın kan verecem. Benim beklenen regl 20 nisan. Sanki yine regl olacam😔 bu korkuyu yenemiyorum
gunes123olarak kivirciginannesi evet aynıyız haberleşelim muhakkak bende düşük değerle öğrendiğim için bi korku oluştu:/ ama burda çok düşük değerlerle öğrenip gebeliği devam eden çok kişi umut oldu banada
kivirciginannesi ege_ayaz_mom ah canım hatırladım seni. Bende yarın kan vericem. İçimden bi ses tutunacak diyor, bi yandan da korkuyorum yine kimyasal yaşacm diye. Bu belirsizlik çok yordu beni
ege_ayaz_mom kivirciginannesi inşallah tutunur canım hiç korkma yarın bende gidicem bakalım hayırlısı olsun🙏
kivirciginannesi Elcnbykckr benim reglime 5 gün varken 39 çıktı. Aslında gayet normal ama kuruntu yapıyoruz sanırım
Elcnbykckr kivirciginannesi ya bende öyle düşünüyorum ama bazıları diyoki adetim 5gün geçti 3000üstü çıktı yazıyor öyle oluncada insan kuruntu yapıyor malesef ki
Kolipayse kivirciginannesi benim adetim daha 3 gun var ben test yapsamm cikarmi asiri migde bulantim ve göğüs ucum kara