Rukiye24 Zehrabggg canım aynıyı bende 5. Haftadayım tam ben pazartesi kan vermiştim 322 çıkmıştı. Yumurtlamam 13. Gün filan dı. Yumurtlamam belki benden daha ileri bir günmüştür belki
Fatmakara97 Rukiye24 bende pazartesi verdim 1065 çıktı şuan 5+2 görünüyor ama doktor en fazla iki haftalık dedi
Yasseemmiinn kivirciginannesi merhaba nasılsınız en son hatırladığım kadarıyla beta hcg durumunuzla alakalı bir durum paylaşmıştınız merak ettim sizi görümcede sormakta istedim bir sıkıntı yoktur inş
kivirciginannesi Yasseemmiinn teşekkür ederim. İlkin ayın 16 sında baktırdım sonra 20 sinde. Artmıştı. Ben o yüzden bi daha kan aldırmadm. Reglimde beş gün geçiyor. 28 inde doktora gidecem bakalım🤲🏻
Yasseemmiinn kivirciginannesi aynıyız sanırım benim de 22 Mart en son adet tarihi hakkımızdan hayırlısı
YusufZeynep Bende cumartesi gidecektim lekelenme olunca cuma günü gittim. 6+5 mişiz. Karından sadece keseyi gördü bebeği göremeyince vajinal baktı. Ve gördü. Elhamdulillah.
Yasseemmiinn kivirciginannesi ilk 168 ile öğrendim ikinci artış az 229 😔 yarın tekrar istedi dr sen ne zaman öğrendin
YusufZeynep kivirciginannesi Teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına sizlerdende güzel haberler bekliyorum. İnşallah Rabbim tamamına erdirir hepimizinkini.🥰
kivirciginannesi Yasseemmiinn adete 4 gün kala 39 la:) 4 gün sonra 231 oldu. Bi daha gitmedim kan vermeye. Doktora gidecem çarşamba