btlslmn Yaseminkosar22 4 hafta 6 günlükken kese göründü ama içi boş mu dolu mu daha belli değil yarın kontrole gideceğim
Fatmakara97 Az önce hastaneden geldim 1625 çıktı değerim doktorum 2 haftalık dedi ama son adet tarihime göre 4 +3 bugün benim tahminime göre 3 haftalık 🥰 peki kese için cuma gel dedi doktor ama görünür mü sizce kese bu kadar erken
Nslhnycl Fatmakara97 Eğer değeriniz düzenli artmış olursa değeriniz 6.000 civarlarında olur kese de çok net görünür inşallah❤️
ege_ayaz_mom kivirciginannesi himm anladım benim 3 günüm geçiyor inşallah hakkımızda hayırlısı olsun🙏❤️
E-kt Serifedayan değerin 2000 falan olduysa kese gözükür büyük ihtimal ama daha 2000 olmadıysa azcık daha bekle istersen bide ultrasona girerken sıkışık gitmeni tavsiye ederim yani çok su içerek 😊hayırlı olsun
Annekusum Ouzc persembe gunu doktordaydim canm bebegi gorduk ama kalp atisi icin kucuk dedi hic bakmadi bile 2 hafta sonra gel dedi 😊 sen ne zman gdiyosun
Edali87 Kizlar 1 2 hafta ileri olsamda sormak istediğiniz varsa fikir verebilirim bide izmirde olan var mi
123a Edali87 merhaba uygulamaya göre yarın 7. Hafta doluyo geçen hafta gittim doktora keseyi gördü ama bebeği göremediğini söyledi bide ufak ufak kanamam oldu ilac kullandım gecti üç gündür temiz çok şükür bebeğimin görünmemesi normal mi ?
kivirciginannesi Adayudum bebek daha yokki ortada😂 yani en fazla anne bulantı yaşıyorsa tutulmaz. İşkencelik bir durum yok yanlış bilgi vermeyin bence
Edali87 elfcaglar1 yani ne desem🙈 bu döneminizde zor olmalı gibi sanki ben tutamıyorum zaten kismi besleniyoruz normal ogunumu bile az yersem vicdan yapiyorum bebegi dusunup🤪
Fatmakara97 elfcaglar1 valla 3 gün oldu öğreneli 2 gündür tutmuyorum cuma doktora soraacam o daha iyi bilir o zamana kadar da tutmayacam