1Tubii Yesim_62 normal oluyormuş bazı gebelerde çok ağrı ve kanama olursa sıkıntı Dr.a danış için rahat eder
Sblatc Yesim_62 bende de oldu 1 hafta falan sürdü doktor normal dedi progestan verdi. Sende doktora git ilaç falan verebilir
Annekusum Son adet tarihim 6 mart 🙂 6+2 olcaz adetime 6 qun kala beta degerim 35 di adet olmam gereken gunde 468 di
Yagmurgms 6 +6 yiz yarin kalp atisi icin gidecegiz öncesinde bebegim gozukmedi 7 haftada kalp atisi duyulur dendi .)
Annekusum Yagmurgms benimde kese ve bebek gorundu ama kalp atisi icin erken dedi 2 hafta sonrasina randevu verdi 8 haftalik olucaz inşallah duyariz bebislerin kalp atişlarini 🤗
Rserin Bizde 5+2 tiz doktora gittik normal dedi ama hiç belirti yok korkuyorum boş gebelik olmasından.
Elifalay yseuyq ewet geç döllenme olmus benimde öyle 6 haftalik kese tek göründü doktor 10 gün sonra gel dedi.
Bsradnz18 Kvsrbdr hiç bişey demedi alttan gördü zaten keseyi progestan verdi progesteron 19.7 çıktı diye bebek iyi yerleşsin dedi 6 ay önce bi düşüğüm oldu
Moomcee Merhaba bnde 5+5 haftalığım uygulamaya göre son adet 9 martı kan değerim 2430 çıktı kan değerime göre haftalık dogru mudur
-Eflatun- kivirciginannesi tek duam ki buçuk sene sonra bu duyguyu tatmak benim için mucize oldu ins sağlıkla devam ederiz ikimizde
Kvsrbdr Bsradnz18 anladımm canıım ben daha yeni evliyim 4 ay oldu tecrübem yok açıkcası benimde kese görünmesi için gidicem işte kan testiyle çıktı çok küçük daha 🌸 seninde umarım bu sefer en hayırlı şekilde nasibin olur
kivirciginannesi Meltemates merhba canım. Sanırım seninki geç döllenme olmuş. Çünkü benim son ader tarihim 21 mart ve benim değerim 16 snda 39 çıktı. İnşallah değerlerimiz yükselir🤲🏻
Bsradnz18 Kvsrbdr bende 7 aylık evliyim 🥰 ama hastaneye git gel baya bişeyler öğrendim✨ Sağlıkla alalım canım bebeklerimizi sende içini ferah tut herşey çok güzel olucak dualarım tüm annelerle ❤️
Meltemates Evet sanırım geç döllenme.az olduğu için zaten kendimi hamile gibi hissedemiyorum. İlk hamileliğimde öğrendiğimde 8 haftalıktı 🤣 şimdi bu çok minnak ondan bir tuhafım
kivirciginannesi Meltemates hahaha bende kızımı öğrendiğimde direkt gittim kese falan herşey vardı. Bunu erken öğrenince hamileyim diyemiyorum henüz malesef