Ozllemmm tesekkur ederim hepimiz invin hayirlisi olsun insAllah
4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️
Fatmakara97 622 çıktı degerimm
kivirciginannesi bilmiyorum sebebini ama inanılmaz ağrı yapıyor birde akıntım çok bazen yumurta akı gibi oluyor sünüyor bazende sümüksü ve yoğun
Ebrumrc 6haftalıkken gitmeyi düşünüyorum bakalım
kivirciginannesi benimde son adet tarihim 21 Mart dün kan verdim biraz düşük dedi doktorum sizin değeriniz kaç çıktı acaba
MrsBaran merhaba yeni geldim buraya da bende ayni tarihteyim arkadasim kalp atisini dinledinmi peki sen ben yarin gitmeyi dusunuyodum da ve aslinda benim 4 martti adet tarihim doktorum gec dollenme dedi 11 mart de sorana dedi
elfcaglar1 evet doktor belirliyor. Yumurtlama döneminde hamile kalmış sayılıyosun ve 40 hafta olarak hesaplanıyor. Tabiki kesin tarih değil 3-5 gün öncesi veya sonrası da olabilir 😃
06yonca iyi değerin canım
Ezgiturannnn merhaba 🥰 Haftabaşında kahverengi kanamadan dolayı alttan muayene olmak zorunda kaldım. O sırada kalp atışını gördüm ama duymak için haftaya gideceğim ♥️
Sizede hayırlı uğurlu olsun, inşallah bebişinizi sağsalim kucağınıza alırsınız 🥰♥️
Fatmakara97 olur haberleşelim
kivirciginannesi diğeriyle arasında ne kdar olck doğunca insallah
Ayseyavuz bi bilsem
Ayseyavuz 22 Mart
Fatmakara97 ya başta korktum bnde folik asıt werdi bana
Muge16 anladımmmm teşekkür ederim
MrsBaran hayırlı olsun son adet tarihiniz nedir ☺️
Merhaba ben 6+3 teyim bi anda migde bulantılarım kesildi böyle bişey yaşayan var mi acaba
06yonca aynen kullan canım bebeğin gelişimi için çok önemli