Aleynaa1 Dfdfdfdf60- bencede yaa Allahım inşallah hayırlısıyla sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
Ebrumrc Aleynaa1 gitme vallahi bekle yükselir yavaş yavaş daha ufacık 😍ben hastaneye gittiğime bile pişman oldum açıkcası doktorlar acımasız yani sende bekle hayırlısıyla bebeklerimizi görebileceğimiz zamana kadar😍
Aleynaa1 Ebrumrc ayy evet bende pişman oldum hemen bekleyemeden gittim keşke bekleseydim dedim de olsun artık deneyim oldu öyle hemen hastaneye gitmicem 😊 aminn inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucağımıza sağ Salim 🤲
yagmur_vera Ebrumrc ilk ya da ikinci olması bende pek birşey değiştirmedi. Ben de 11 aylık kız annesi olarak hemen heyecan yapıp gittim😊
2kizanasi yagmur_vera Hayırlı olsun hayırla kucağınıza alın inşallah 🍀Benimde 10 ay 23 günlük kızım var 🐥 emziriyor musunuz aceba
Mzdkaratas kivirciginannesi merhaba bu gün 5 hafta görünüyorum 1 hafta önce 617di bebeğin kalp atışını ne zaman duyarım acaba
YusufZeynep Mzdkaratas 6 ile 8 arası duyulur diyorlar ama bazılarının 9u buluyormuş. En iyisi 7. Haftada bi gitmek😀
YusufZeynep 123a Hiç canını sıkma dönem dönem değişiklik olabilir hormonlardan. Keyfini çıkar hamileliğin.
123a YusufZeynep çok teşekkür ederim birazda olsa içimi rahatlattınız ilk hamileliğim biraz tedirgin oluyorum o yüzden pazartesi randevum var sabırsızım çok 😅
Fatmakara97 Kızlar cuma günü sadece acil mi açık doktorum cuma gel demişti ama daldı mı acaba bi anlık
kivirciginannesi Ayseyavuz yok estagfurullah. Ben kızım 6 aylıkken kimyasal gebelik yaşadım. O zamanlar istemiyordum. Kanama başlayınca spiral taktırdım. Aralıkta çıkarttım o zamandan beri istiyorduk işte.