Muge16 elfcaglar1 evet doktor belirliyor. Yumurtlama döneminde hamile kalmış sayılıyosun ve 40 hafta olarak hesaplanıyor. Tabiki kesin tarih değil 3-5 gün öncesi veya sonrası da olabilir 😃
MrsBaran Ezgiturannnn merhaba 🥰 Haftabaşında kahverengi kanamadan dolayı alttan muayene olmak zorunda kaldım. O sırada kalp atışını gördüm ama duymak için haftaya gideceğim ♥️ Sizede hayırlı uğurlu olsun, inşallah bebişinizi sağsalim kucağınıza alırsınız 🥰♥️
Masalminik 123a benim de öyle nefes almaya korkuyordum midem bulanacak diye bir anda kesildi. Bebek yerleşene kadardı belki diye düşündüm bilemiyorum
06yonca Fatmakara97 başladım bugün kullanmaya canım pazartesi keseyi görelim gel dedi ama korktum bir an dua 🤲🏻 edin insallah görürüz 🐣miniği
YusufZeynep Cumartesi 7 +1 haftalık olacağız uygulamaya göre. Bakalım bende ilk defa gideceğim. Erken gidipte kendimi strese sokmak istemedim. İnşallah bebişimizi görüp kalp atışını duyarız. Dua edin hanımlar.🤲
YusufZeynep Adet agrısına benzer karın agrıları kramplar bende de yoğun.Telefonda Doktoruma danıştım sıkıntı olmadığını normal olduğunu söyledi.
123a YusufZeynep evet çok fazlaydı yemeklerden tiksinme koku hassasiyeti falan uykumdan bile uyanmıştım migde bulantım yüzünden ama dün aksamdan beri hiç bulantım olmadı aşırı kesildi gibi geldi bi anda