• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

Yaseminkosar22 evet kasik ağrım oluyor özellikle sağ tarafta benim. Normal olduğunu okudum ama korkulacak bir şey değil dedi doktorum da

Nur2434 hayırlısı olsun inşallah önemli olan düzenli artış diyorlar testi tekrarlarsan için rahat eder

Rserin bence bır doktora gıdın cunku bende ogrendıgımde 4+3 de gelmeye başladı hemen doktorumu aradım ılac yazdı ve bır kaç gün kullandıktan sonra kesıldı halen de kullanıyorum ve sureklı yattım sadece yemek ıcın kalktım .

Fatmakara97 çok teşekkür ederim içimi bir nebze olsun rahatlattın canım Allah razı olsun cuma sabah tekrar vereceğim bakalım🤲

Nslhnycl evet güzel düşünüp güzel olmasını diliyorum şu mübarek günde 🙏 ama bütün hamilelik belirtilerini yasıyorum arada hiç belirtim olmuyor gibi arada belirtilerim cok oluyo cok sık idrara çıkmıyorum siz çıkıyomusunuz

Elcnbykckr idrara sık çıkma olayını ben çok farkedemiyorum. Sürekli su içtiğim için sürekli çıkıyorum o yüzden hamilelikten mi değil mi çözemedim🤷‍♀️ Onun dışında benimde hiç hamilelik belirtim yok sayılır sadece göğüs uçlarım dokununca acıyor arada bir de bazen sağ bazen sol kasığa sancı giriyor o kadar