• Gebelik
  • 4-5-6 HAFTALIK GEBELER BURAYA❤️

elfcaglar1 haftaya kesen kesin görünür ama kalp atışı için erken diyebilir bana 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi 💓

elfcaglar1 ya erken gitmeyin diyorlar ama daha öncesi olumsuz şeyler yaşayınca insan ne olup ne bittiğini görmek istiyor ben hemen doktoruma yazmıştım :) o yüzden yine de gidin

Busss_ anladım canım bende normal bulantılarım başladı mı diye kendimi yokluyorum öyle ☺️

Busss_ ben acile gittim pazar günü dedim böyle böyle vajinal ultrason baktı kese göremedi daha küçük dddi kan idrar aldı sonuçlar bu şekilde çıktı çarş tekrar kan verirsin her şey normal dedi

Kızlar merhaba. Ben 4+1 iken beta 1302 çıktı. Ve hemen ertesi gün keseyi gördük. 12 gün sonra tekrar gittiğimde 3 mm olan kese sadece 6 mm artmış ve 9 mm olmuş. Doktor yavaş ilerliyor dedi şimdide iki gündür çok hassas olan göğüslerimde hiçbir hassasiyet yok. Çok korkuyorum inşallah bi şey olmamıştır. Sevinmiştim ohh 4 haftalıkken keseyi gördük filan diye ama inanın hiç belli olmuyor. Bol bol dua edin 🙏🏻

Azhda doğru benim de 4+1 dedi doktor kese görüldü haftaya da çağırdı ama gitsem mi yolsa iki hafta beklesem mi bilemiyorum

ebruclmtsdmr doktorun dediginden gitmelisiniz, benimde adet tarihimle mesela bebegin şuanki durumu arasında 1 hafta var, geç döllenme olabilir cünkü, ama zamanla sanırım o açık kapanıyormuş

mhndshnm hiç bi belirtim yok bulantı felan sadece bebek yerleşirken agrilarim oldu onun dısında normalim peki senin varmi belirtilerin

SeydaNurr02 uygulamaya göre şuan biz 7+5deyiz ama 1 hafta geriden geliyormuşuz geç döllenmeden dolayı yani 6+5 5 gün önce gittigimde kalp atışını duymadık 10 gün sonrasına randevu vermişti siz ne yaptınız? Duydunuz mu? Panik yapmayın her bebek farklı oluyor 9. 10. Haftada bile duyan var