Yaren_yavuz_54 Aslhn18 benim ilk gebeliğim de 4 haftada gözükmüstu ama iki hafta önden gidiyordu. Adete göre 4 utrasyon da 6 haftalık gözükmüstu. İkincide de 6 haftalıkken gitmiştim. 6 Garanti galiba .
ebru_yuksel Yaren_yavuz_54 sağlık ocağına gittim tekrar kan idrar testi yaptılar çıktı yarın bi daha hastaneye gidicem değerlerimi göstermek için 6 haftalıklen duyduk kalp atışınıda
Aslhn18 Ozllemmm internetten baktım 1500 üzeri beta cıktıgında rahatlıkla görünür diye cok kararsız kaldım
Ozllemmm Aslhn18 benim betam da 800 dü gördüğünde. İlk zayıfsın görürüz keseyi dediğinde şaka yapıyor sandım😀
Kivircikk Aslhn18 benim de değerim 1500 üzeri çıktı ama karında bakıldığında pek beli olmuyor Altan ultrasonla bakıldığında daha belirgin cikti benim ki 5 haftaya girdik biz
ebru_yuksel Yaren_yavuz_54 amin inşallah tek dileğimiz sağlıklı ailesine vatanına milletine hayırlı bi evlat olur inşallah bizlerde güzel eğite biliriz🙏🙏🙏🤍🤍🤍
kivirciginannesi Aslhn18 aynıyız canım benimde kızım var sonra bir kimyasal geçirdim. 1 seneden fazla zaman geçti şimdi gebeyim. Senin değerin yüksek bence cumaya kadar kese görünür
Aslhn18 kivirciginannesi benim reglim 17 marttı ama benim 14 martta kahverengi lekem geldi ondan şüphelenip yaptırmıştım beta 76.11 cıktı sonra regliden 2 gün snra 1390 cıktı
Aslhn18 Ozllemmm canım merhaba haber et diye yazdım bugün keseyi gördük çok şükür 15 gün snra kalp atışı duycaz bakalım 🙏🏻
Nurane884 Ozllemmm Ozllemmm merhaba kac haftada yuksek 4 haftasinda bende 940,4 du ikiz olma sansi varmi sizce?
Aslhn18 kivirciginannesi iyi diyorsun yani zaten sonra kan falan yok şükür sadce her hamilelikte olan kasık batmaları okadar