Pemberuyam_ Minikoocum Allah’ın izniyle kolay geçer inşallah canım. Olumlu düşünelim olumlu olsun☀️sağlıcakla kavusuruz inşallah 🌼
Pemberuyam_ mbolat Doktor bişey demedi mi canım, suyu azaliyorsa sezaryene veya doğum pozisyonunda ise suni ile başlatması lazım. Erken bir hafta da değil, sağlıkla gelir inşallah bebisiniz🙏🤗
sevdegnky Pemberuyam_ 37+6 yım valla her şey normal gidiyor. Hemğz gelmeye niyeti yok. Başı aşağıda ama doğum kanalına girmediği için tuvalet baskımda olmuyor. Yürümem de cok normal 😂 Daha penguen gibi yürümediğin için doğum görünmüyor. Doktorum da dedi bu yürümeyle olmaz diye😂 Bakalım inşallah vaktinde sağlıkla gelir😂
Pemberuyam_ sevdegnky yaa😅 o zaman benimki yakın desene, bayadir penguenin kendisi oldum resmen, yakında yuvarlanarak giderim çok beklerse🤦 rahme baskı çok fazla bende🤭doğsun istoyorum artık hayırlısıyla🦋
WmonallissA Esinnnnnnnnnnn bebeğin gelişimi baştan beri iki hafta öndeydi, doktorum öyle uygun gördü, perşembe inşallah🙏🏻😁
ahenkk_1224 Pemberuyam_ 39+2 olduk. Bir belirti yok henüz bakalım hayırlısı afiyetlisi olsun inşaallah
Burcin25 37+5 benimde hafif bel ağrılarım var .hem korkuyorum hem doğurmak istiyorum hayirlisi hepimize inşallah
Pemberuyam_ Mavis06 Geçmiş olsun canım. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler bebişler inşallah, herşey yoluna girer Allah’ın izniyle🤗🦋