Buketkucuk Pemberuyam_ bu sıralar hangi doğum hikayesini okusam kız bebekler hep 39-40.haftalarda doğuyor bende şaşırdım kaldım inşallah sağlıcakla gelirler bir an önce kavuşuruz🌸😌
Pemberuyam_ sevdegnky yaa😅 o zaman benimki yakın desene, bayadir penguenin kendisi oldum resmen, yakında yuvarlanarak giderim çok beklerse🤦 rahme baskı çok fazla bende🤭doğsun istoyorum artık hayırlısıyla🦋
sevdegnky Pemberuyam_ hadi inşallah sağlıkla vaktinde gelsin. Ben de dopum kanalına girsin diye dua ediyorum artık😂 Girmezse sırf bu sebepten sezaryen olmak istemem çünkü. Ama o tosbik kafasıyla nasıl gircek bilmem😂
Pemberuyam_ mbolat Doktor bişey demedi mi canım, suyu azaliyorsa sezaryene veya doğum pozisyonunda ise suni ile başlatması lazım. Erken bir hafta da değil, sağlıkla gelir inşallah bebisiniz🙏🤗
Zeyneperen Pemberuyam_ 36+4 biran önce gelsin isityorum artik uyumayı özledim canımın acisi bitsin diye dua ediyorm
Yasemin0728 Pemberuyam_ 22+5 haftalık olduk çok şükür arada mide yanması yokluyor bel ağrısı falan var bakalım hayırlısı ile zamanında Bi dogursak
Savciergoc Pemberuyam_ 38+2 yiz iki gündür bambaşka bi ağrılarım var hissediyorum yakın doğumum sanki alt tarafım çok ağrıyo sanırım kanala doğru iniyo bizim küçük hanım bel kasık ağrım ve kasılmam şiddetli olmaya başladı hissediyorum valla şu üç dört gün e gelcek gibi
Pemberuyam_ Savciergoc Ayy sizinki de daha yakın hayırlısıyla kucağınıza alırsınız saglicakla inşallah. Ben de çok durmaz gibi hissediyorum. Git gide farklı ağrılar oluyo yürüyemez oldum iyice🤭🤗
YNB Savciergoc benimde makat durustaydi 32 de bir agriyla gittim tam donus yapmis suan 35+4 ama bebek 37 doktor hersye hazirliklinol dedi bel kasık agrilarim var vajin bolgesinin ust kisminda hareketlilik var. Eskisi gbi degil hareketleri kayma hareketi gibi hissediyorum
Pemberuyam_ sevdegnky İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun canım. Kemik yapıları henüz sertleşmedigi için bir dönerse girer kanala Allah’ın izniyle tospikto😍kaç kilo şuan. Ben de çok kilo alırsa nasil normal olacak diyorum bir taraftan, daha çok durmasın istiyorum ama hayırlısı☀️