Pemberuyam_ 37+4 olduk an itibari ile artık uykular kaçtı. Doğum ne zaman olur sizce? Artık olsun istiyorum ya, gitgide zorlamaya basladi, yakında yuvarlanarak gidecem yani toilete bile 🤦siz ne durumdasınız
ilkannelikkk Pemberuyam_ 33+4 üm doktor kontrollerimi 2 haftaya düşürdü heyecanlıyım az kaldı gibi hissediyorum ama herkes erkek çocuk geç gelir diyo görücez bakalım 😄
Minikoocum Pemberuyam_ sizdede sık idrara ckma oluyor mu korku heycan ay hepsi karskk bende doğum şekliniz belli mi sizin
Pemberuyam_ oykuduru21 ay darısı bize inşallah sağlıcakla gelir inşallah bebisiniz, Allah kolay kurtarsın canım☀️
Pemberuyam_ ilkannelikkk hiç belli olmuyo canim ben de kız erken gelir diyorlar bir umut bekliyorum😂 hayırlı sağlıklı zamanda gelirler inşallah☀️
Pemberuyam_ Minikoocum Olmaz mı ayağa kalktigim an tuvalete gitmem gerekiyor, bebiş baskı yapiyo zaten zor yürüyorum artık 🤦 sağlıkla dogsaydilar diyorum artık inşallah. Bir aksilik olmazsa normal olacak inşallah canım 33 de almıştı doğum pozisyonunu hala öyle bakalım 🦋
Gzm14 Pemberuyam_ 35+2 yim 🙃 Ama hamile kaldığımdan beri hep kafası aşşağıda olduğu için lavabo sorunum hiç bitmedi bel ağrısı ve uykusuzluk bu aralar arttı
Pemberuyam_ Gzm14 33 de öğrenmiştim doğum pozisyonunu almıştı. Zaten yürürken bile zorlanıyorum, toilet en yakın kankim oldu🤦😅
Hamileyim-mutluyum Pemberuyam_ 37+0 oldum canım git gide zorlaşıyor yemekten sonra yerimden kalkamıyorum 😂😂😂
Pemberuyam_ Hamileyim-mutluyum Ben sağdan sola dönerken yuvarlanıp dönüyorum resmen , her yerim ezilmiş gibi oluyo. 🤦
Buketkucuk Pemberuyam_ 37 haftalığız bizde, bende artık bekletmesin bir an önce gelsin istiyorum kızım🤍🙈
Pemberuyam_ Buketkucuk Ay benimkide de kız, erken gelir diyorlar ama bilmiyorum hala tık yok her yerim agriyo zorlasiyor gitgide ve sabırsızlık hat safhada. Sağlıkla kavuşuruz inşallah bebislere 😍🌸
Minikoocum Pemberuyam_ benmkide doğum pozisyonu ama korkuyorum her iki dogumdanda ilk ya ondan sanırım 🤷 az bı sıkınca kaçıyor valla tuvalet falan giderek artıyor baskı bazen sanki idrar yaptgm yerin yanında gihi his ediyorum bakalm nasıl olacak 🤷
Mavis06 37+5 olduk bugün bakalım ne zaman gelecek bel ağrısı ve lavabo sorunu tavan yapmış durumda artık doğsun modundayım Bi de yüksek tansiyon problemi başladı Bi kaç haftadır
Pemberuyam_ Mavis06 Geçmiş olsun canım. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler bebişler inşallah, herşey yoluna girer Allah’ın izniyle🤗🦋
Buketkucuk Pemberuyam_ bu sıralar hangi doğum hikayesini okusam kız bebekler hep 39-40.haftalarda doğuyor bende şaşırdım kaldım inşallah sağlıcakla gelirler bir an önce kavuşuruz🌸😌
YNB Pemberuyam_ benimde oyle agrilar nefes darliklarim basladi 35+3 okduk ama benim bebek 37 haftalik ne olcak bikmiorum bir dogsa diirm sonra baslior benim korkularimmm
Pemberuyam_ Minikoocum Allah’ın izniyle kolay geçer inşallah canım. Olumlu düşünelim olumlu olsun☀️sağlıcakla kavusuruz inşallah 🌼