Birkiz Damla4150 haziran sonu bizim doğum kızım olduğu için dolapları beşikleri arabası var tum kıyafetlerini aldım yıkama işleri kaldı bıtek sampuan yağ bez eksık onları da önümüzdeki ay alırım artık
Glsmyldz09 ozlemzkn bende sizin gibiyim eşim masaj yapmasa yerimden kalkamıyorum mide yanması için de gaviscon kullanıyorum çok iyi geliyo 🙏🏻
ozlemzkn Glsmyldz09 bende de Rennie varr ona ara vermiştim tekrar başlıyım iyi oldu hatırladım sayende. Prilam içiyordum o da fayda etmiyor. Olmazsa dediğini de denerim
04aysegul Damla4150 herşeyinj aldım. Bir tek yıkayıp utuleyip hastane çantasını hazırlamak kaldı. Çok üşeniyorum 🙄 inşallah bi kaç güne halledicem hepsini 🤲🥰
Mavilotta Damla4150 11 haziran görünüyor ama 6sı 8 i gibi sezaryen olacak. Uzun kollu zıbınları daha önce almıştım pazartesi de yazlıkları gelecek birkaç parça kısa kollu tulum elbise çıtçıtlı badi falan aldım. İnşallah en kısa zamanda da yıkayıp ütüleyeceğim. Hastane çantası için birkaç eksiğim kaldı. Bez Mama depend göğüs pedi almadım. Mamayı alsam bayatlar mı acaba? Son dk ya bırakmak da istemiyorum ama arada kaldım. Bez konusunda da emin değilim acaba baby me denesem mi diyorum ama 🤔 Siz hastane çantasını full tamamladınız mı? Ne bileyim içine kuru kayısı vs koyuyorlar, humana çay falan. Onları şimdiden koymak nasıl olur bilemedim. Sizce? @3prensesannesiii @Hatice11
Damla4150 Mavilotta valla kuzum ben daha hicbirsey hazırlamadim Hicbir fikrim yok 🤷🏻♀️Yavastan başlarım artık 🥰
Hatice11 Mavilotta Mamayı bilemiyorum son kullanma tarihine bakıp uzun olanı alırsanız açmayınca birşey olmayacağını düşünüyorum.Humana işe yarıyor yanınızda bulundurmanızda fayda var ilk hamileligimde baya kullandım tavsiye ederim👌🏼 Bez de sleepy natural bez aldım ben daha önce de kullanmıştım güzel 😊Hastane çantası koyulacaklar da tamam kıyafetleri ütüleyip hepsini yerlestirmek kaldı ✔
04aysegul Damla4150 aynn öyle 🥰 aslında çok heyecanlıyım ama çok da halsizim bi kaç gündür çok ağırlaştım 🙈🥰
Hatice11 Zeynocel Oluyor doktorum Magvital şase magnezyum verdi günde 1 tane iciyorum başladığımdan beri olmuyor.İcmeyince oluyor veya kendimi çok yorunca
Mavilotta Damla4150 ya dün benim sabahtan beri kasılmam vardı geçmedi. Doktoru aradım hemen hastaneye çağırdı, yatırabilirim dedi. Bir an bi panik oldum daha çantası hazır değil falan diye. Eve gidince ilk işim kıyafetleri yıkamak olacak dedim içimden. Artık tamamlasak iyi olur bence nolur nolmaz
Nrdn_1996 Benimde 30 haftalık 27 Haziran doğumum inlsh bu sıra çok bel agrim var kızlar sizler nasilsiniz
Glsmyldz09 ozlemzkn rennie bana hiç yaramadı ama gaviscon aşkım oldu geceleri içiyorum uyuyorum çok şükür 🙏🏻
ElifLeyla Damla4150 30 haftalık oldu 😍herşey tamam sayılır ufak tefek eksikler kaldı doktor doğum için 12-13-14 Haziran diye tarih verdi🥰
Su1985 Damla4150 haziranın 15. Den sonra bekliyoruz bakalım sağlıkla hayırlısıyla gelsin🙏🏻❤️Ufak tefek şeyleri kaldı hazırız sayılır
Mugesahra33 Damla4150 bnm kısmetse 8hazıran doğum tarıhı,daha once gelmezse🥰hazır sayılıırz,sonlara bırakmak ıstemıyorum,kızımdada oyle yapmıstım,iyice agırlastım iş yapmak cok zor gelıyor,yapıyorum ama belım ağrıyor,32.haftama gırıcem ptesı
N_A_Z_L_I_M Bizimde 14 haziran görünüyor herşey hazır sayılır 🥰 Ben parça parça yıkayıp ütüledim zıbınları ayrı çarşafları ve battaniyeleri ayrı yıkayıp ütüledim Dün en son elbiseleri yıkandı ütülenirse bitecek Çantamıda bu hafta içi hallederim inşallah Kafamız rahat bekleriz doğumu ☺️☺️