kadriye25 Damla4150 ben henüz hiç birşey almadım ve hazırlamadım 36-37 olunca yapmayı düşünüyorum her ihtimale karşı
Mavilotta Damla4150 ya dün benim sabahtan beri kasılmam vardı geçmedi. Doktoru aradım hemen hastaneye çağırdı, yatırabilirim dedi. Bir an bi panik oldum daha çantası hazır değil falan diye. Eve gidince ilk işim kıyafetleri yıkamak olacak dedim içimden. Artık tamamlasak iyi olur bence nolur nolmaz
katipannee Mavilotta kasılma olarak nasıl algılıyorsunuz anlıyorsunuz? Benim karnım ağrıyor diye gittiğim zaman sancım çıkıyor çözemedim hala 🤦🏼♀️
Mavilotta katipannee karnım top gibi oluyor resmen bebeğin olduğu yerler belli oluyor şekli çıkıyor gibi. Aynı anda nefes darlığı oluyor bende ve belde hafif sızı şeklinde ağrı oluyor. Hani uzanırken karnın yumuşak olur ya normalde, kasılınca semsert olup küçülüyor sanki.
katipannee Maria34 benim uygulmaya göre 4 haziran normal doğum istiyorum ama daha çatı muayenesi filan olmadı bakalım doktorum 1-2 saatte normal doğumu rahatlıkla yapacaksın gibi geliyor bana dedi 😀 istanbul siz ?
Maria34 katipannee insallah canım allah neyi nasip ederse o olsun bende İstanbul neresindensin Benim oğlum olucak senin 😊😊
Merve9695 Bizde 29+ 5iz.29 Haziran gösteriyor tahmini doğum zamanı için. Her şey hazır benimde sadece hastane çıkışı kaldı onu da isimli nakışlı sipariş verdim bir aya kadar gelir o zaman da cantamizi hazırlarız artık. Herkese hayırlı kolay su gibi doğumlar diliyorum. 🌺
Bahar27 Tahmini dogum 28 Haziran beşik yatak puset araba vs alındı kıyafet alışverişi kaldı ramazan sonrası yapıcaz inşallah yaz sezonu da tam açılmış olur
Tubis39 33+4 olduk 2 haziran görünüyor:)) besik kuruldu, kiyafetler yıkandı ütülendi yerlesti cok şükür Depend ve göğüs pedi aldim bende henüz pijama gecelik almadim onları alınca çantamı da hazırlayacağız insallah🥰