Damla4150 Maria34 aynen kuzum kaynanam daha erken deyip duruyor bende birsey demiyorum sonra laf eder 🤷🏻♀️
ozlemzkn Damla4150 benim de normalde haziran ama 37.haftada alıcak doktorum bazı sebeplerden dolayı. Şu an 32+0😊
ozlemzkn Glsmyldz09 aa ne güzel ama ben erken doğurcam sanırım hazirana kalmıcam😄 senin yolundadır inşallah her şey
ozlemzkn Glsmyldz09 maşallah sağlıcakla vaktinde gelsin kuzu😊 benim erkek, senin kuzunun cinsiyet ne? Yakında kontrole gittin mi?
Glsmyldz09 ozlemzkn amiiinnn hepimiz sağ Salim alalım kucağımıza benim de kızım oluyo çarşamba günü nasipse şehir hastanesine kontrole gidicem midem çok yanıyo kendi doktorum 1,5 saat uzaklıkta 😌 sizin nasıl gidiyo durumunuz 🙏🏻
ozlemzkn Glsmyldz09 Glsmyldz09 ben de salı günü gideceğim doktora bakalım ne dicek, umarım yolundadır her şey. Benim de özellikle akşamları midem kötü oluyor. Gün içinde de en ufak iş yapayım belim ağrıyor zorlarsam akşam hiç kalkamıyorum yerimden bel ağrısından.
Glsmyldz09 ozlemzkn bende sizin gibiyim eşim masaj yapmasa yerimden kalkamıyorum mide yanması için de gaviscon kullanıyorum çok iyi geliyo 🙏🏻
Nazmiyekndmr 3prensesannesiii sanırım aynı gün doğuracağız inşallah bi sıkıntı olmazsa benimde 30 Haziran ama doğum çantam hazır değil 🙂
Ozlemcigimmmm 3 haziran herşeyimiz hazır sezeryan olacağız ilk bebeğimide 3 haziranda doğurmuştum bu da öyle denk geldi ikisinede aynı gün hamile kalmışım Aralarında bir yaş olacak