2prensannesi2008 Arifeulper dönem dönem ekşi ve tatlı yedim erkege hamileyim bnce insanın bünyesiyle alakalı bu ekşi tatlı olayı 🤔 ilk aylar cinsiyeti öğrenene kadar tatlı yedim 3 aydan snra limon yedim şimdi 24 haftalığım tatlı ekşi karışık
Havva_Halil Arifeulper valla alakası yok ben turşu acı limon 🍋 ekşi ne varsa akla gelen ve sonuç kızım 😊 benm göbeğim sivri kalçam büyümedi yüzüm güzelleşti saçlarım parlak herkes ne yapıyorsun diyordu gören erkek olacak diyordu ama kızım oluyor 😁🎀
G-123 Arifeulper Bennn 🙋🏼♀️🙋🏼♀️ valla gebeliğimin başında okdr çok eksi istiyodu ki canım resmen her gün limon yiyordum 🤭 ogluşumuz olcak 💙 ama sonradan tatlıya döndü şuan hiç gözüm limon görmüyor tatlı çekiyor surekli
Omerhatice Arifeulper ben oğlumda aci eksi tuzlu yedim hep Simdi kizimdada aşırı tatlı yiyorum 😁 yani o büyüklerimizin söylediği aslında tam tersi 🥰
Ozlemflz Didemmmmm beni tercüme etmişsin bacım bende 7 hastalığım aşırı tatlı severken soğudum. En başından beri de ekşiye taktım. 😋
Didemmmmm Ozlemflz normalde tatlısız asla duramam ama şuan gördüğüm de bile canım istemiyor. Hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar inşallah 🙏kız erkek farketmez 🙏
Ozlemflz Didemmmmm Amin Rabbim hayırlısını versin de cinsiyetin önemi yok.🤲 Her an tatlı arayan ben simdi yüzüne bakmiyorum. Ekşi meyveleri taktim hiç sevmezken merakla bekliyorum 🤪
bademsekeri42 Arifeulper Bennn 🤭🤭 3-4 ay ekşi ve tuxlu yedim gözüm tatlı falan görmedi kesinlikle çok tiksindim 6. Aya gircem yeni yeni yemeye başladım tatlı
tulay_asya67 Arifeulper ben 💙herkes kızın olucak dedi tüm yaz boyunca deli gibi eksili börülce yedim hamile olduğumu bilmiyordum öğrenince de öyle tatlıyı o kadar seven ben tatlıdan tiksinmiştim oğlum olucagını öğrendim hala daha şaka gibi geliyor