Tulis_bebisi Aşırı eksi yedim Allah izin verirse oğlum olcak kız kardeşim aşırı tatlı yedi kızı olcak ins bence hurafe alakası yok Allah hayırlısını nasip etsin 🤲 sağlıkla kucağımıza alalım İnş 🤲🧿
mommasBoys Arifeulper ilk gebeliğimde sürekli kivi yiyordum hep ekşi şeyler canım çekiyordu ama oğluşum oldu 😇 şimdide her gördüğümü canım çekiyor 🙈 bakalım nasibimizde ne var🌸 tatlıyla ekşiyle pek alakası yok yani☺️
Ceyda97 Benimde hiç canım tatlı istemiyor normalde çok severim yeni yeni yemeğe basladım hep tuzlu seyler yemek istedim ekside yedim ama abartılacak şekilde değil yani aramadım eksi bişey oğlum olacak benimde🥰💙
Ezgifatma2010 Yemeyle cinsiyet in alakası yok büyük kızımda hep tatlı yedim şimdi tatlıyı agzıma alamıyorum ekşi tuzlu şeyler istiyor canım kızım olacak rabbim nasip ederse
nergiz__ Arifeulper ekşi hiç bişey yiyemedim hep tatlı yedim oğlun olacak dediler ama kızım olacakmış meğer o hurafelere inanma hiç🤗
baby_mama Arifeulper zaten tam tersi oluyor çoğunlukla, ekşiyse erkek tatlıysa kız. Ben de ekşi aşerip oğlan bekleyenlerdenim 🤚
Dogalnaz Arifeulper ben sadece limon ve turşu tüketiyordum oğlum oldu bence alakasız ekşi yersen kız tatlı yersen erkek olur dıye ben hıc inanmıyorum ıkıncı cocugumdada tatlı yedım yıne erkek oldu😅😅3 numarayı bekliyoruz bakalım hayırlısı…☺️🤲🏻
Ozgu_momy :) Bebeğimin varlığını öğrendiğim ilk günden bu yana ayva limon nar vb ekşi gıdalara düşmüş durumdayım, oğlum olacak Allah izin verirse 🙈
kelebegimm07 Arifeulper tatlıdan nefret ediyorum. Sürekli ekşi ve tuzlu yedim ve oğluşum oluyormuş 13+1 im cinsiyet değişir mi bilmiyorum 🥰
Brc_mert Arifeulper ayy büzim arkadaş var ekşi şeyler istiyordu canı hem de aşırı sürekli aş eriyordu oğlu olacak inşallah. Ben de 12+2 yim ben de bu ara turşu şalgam istiyor cabım ve tatlıyı pek aramıyorum. Ama cinsiyetimiz belli değil ☺️