MKrasnic Arifeulper beeen, resmen hep ekşi turşu yiye yiye bi hal olmuştum herkes kızım olacak diyordu . Domates ve lahana turşusu ve günde resmen bir kase yeşil zeytin yiyordum iri ekşi olanlardan 😁🙈🙈 oğlum olacak kısmetse 32+2′deyiz 🥰
Sinem12345 Arifeulper erkek zayıflatıyor kız kilo aldırıyor diye bisey de var bide ben zayıfladım oğlusum olcak galiba doktor öyle dedi de daha belli değil
Mlktprk Arifeulper Evet ilk hamileliğimde sürekli ekşi aşerip yiyordum ve oğlum oldu bu hamileliğimde de aynı ekşi canım çekiyo ama cinsiyet belli değil🤷🏻♀️
paradiseeeeee Arifeulper deli gibi ekşi yiyorum en basından beri ama tatlıda yiyorum oğlum olucak inşallah 💙
Gamzeoks Limon yerdim erik yerdim normalde asla ekşi sevmememe rağmen. Kızım olacak ama bence takılma böyle şeylere çünkü tam tersi de olabiliyor herkesin farklı ☺️
Metehan_ve_annesi Arifeulper bağlantılı mı bilmiyorum ama normalde tatlı pek aramam ekşi severdim. Hamileliğimin başından beri çok fazla tatlı yiyorum ekşili şeyler canım istemiyor. Oğlum olacak🤗
Rkydmn Arifeulper ilk hamileliği de yeşil elma ve erik yedim doğana kadar erkek doğurdum. 53 gün önce kızımı kucağıma aldım onda da hep şerbetli tatlı yiyordum🤣🤣🤣
Sevincuras Arifeulper ben 2 hamileliğimde de hep ekşi tuzlu yedim tatlı hiç canım çekmedi ikiside erkek ☺️
Aslina Arifeulper normalde tatlıyı çok severim ama midem yandığı için hiç canım istemedi çok eklide istemedi canım dün erkek olduğunu öğrendim 11+6 da…
3MelekAnnesi3 Arifeulper beeen oglumda da asırı limon yemiştim ama erkek oldu bu bebegimde de aşırı cagla yiyorum huda erkek been öyle seylere pek inanmıyorum
zynn Arifeulper ben hem turşu hastasıyım hem çikolata. Her alllahin günü hem eksi hem tatlı yedim. Böyle bi kistas yapamadım 😅 kızım oldu
Egemeninannesi1 Arifeulper müthiş ekşi yedim turşu yedimm ama oğluşa hamileyim yani o muhabbet tamamen hurafeymiş yaşayarak tecrübe ettim kendim🤣🤰🏻