Arifeulper Kızlar 12+2 Günlük hamileyim cinsiyetimiz daha belli değil Sürekli ekşili şeyler yiyorum Limonlu şeyler seviyorum. Kız olucak diyolar.. Bizim için kızda erkekte zaten büyük bir mucize ama merak ettim. 🙏 İlk bebeğimiz cok heycanlıyız❣️
Tlybilgic24 Arifeulper ekşi ve acı dışında hiç birşey yiyemiyorum tatlıyı çok severdim ama artık midemi bulandırıyor ve erkek bebeğim olacak 🥰 ayrıca daha önce ekşi ve acı hiç bir şekilde sevmezdim 😂
mrsbiyolog 🙋🏻♀️🙋🏻♀️ Ben hala deli gibi ekşi tüketiyorum ama oğluşum olacak. Hatta 20.haftada detaylıya kadar inanmamıştım o kadar kız bekliyordum ki
Didemmmmm Tlybilgic24 bende aynı durumdayım tatlı sız yapamayan ben şuan hiç istemiyorum. Aksine tuzlu acı ve ekşi yiyorum. Ama daha 7 haftalığım bakalım ne olacak 😉🙏
Didemmmmm Arifeulper bende 7 haftalığım tatlı yı çok sevmeme rağmen öğrendiğimden beri hiç tatlı yemek istemiyorum. Aksine tuzlu acı ve ekşi yiyorum. Bakalım ne olacak 😉 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Ozlemflz Didemmmmm beni tercüme etmişsin bacım bende 7 hastalığım aşırı tatlı severken soğudum. En başından beri de ekşiye taktım. 😋
Kvsraykt Arifeulper canım deli gibi ekşi erik istemişti mevsimi olmadığı için bulamadık tatlıdan midem bulanıyordu bir oğlum oldu
ysfali06 Arifeulper tüm gebelik boyunca tatlı olarak sadece üç dilim trileçe yedim, sürekli ekşi şeyler yedim istedim ve oğlum oldu 😅 o tatlının hakkı getirmesi falan hurafe 😅