efeninannesi_nur Umarım bende bu ay güzel haberi alabilirim🤲🏻 Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah
Bfduam Nur000 canım benimde mide bulantım var bir haftam varken başladı, erkendir diye belirtiye yormuyordum. Mide hasasiyeti de olmuş muydu, alt kasıkta dolgunluk hissi, karında şiskinlik?
Humanur2021 efeninannesi_nur benim iştahım çok açılmıştı birde hafif baş dönmelerim oluyordu he bide kasık ağrısı vardi adetimede daha vardı sonra günü gelip olmadi 10 günde geçince kan falan derken şoklar içinde öğrenmiş oldum 🤲🤍
gzem_ctyk Kasık ve bel ağrısı yaşadım sadece sürekli adet olacakmış gibi başka hiç bir belirtim yoktu belirtiler kişiden kişiye değişiyor çokta okuma psikolojik olarak yaşıyorsun okuduğun belirtileri ☺️
MercimekveAnnesi16 efeninannesi_nur aşırı uyuyordum baş dönmeleri bulantı kusmam vardı ve zerre anlamadım düşük tansiyonum ve alerjilerim olduğu için hep baş dönmesi ve istifra ediyordum uykuyu mevsimsel geçiş olarak düşünmüştüm ta ki adetim 10 gün gecikene kadar sonrasında da ufak bi lekelenmem oldu kahve tonlarında ondan sonra öğrendim
Ezgihrcnn efeninannesi_nur kasık ağrısı sürekli ağrıyodu belirli aralıklarla. Hep diyodum kesin adet olucam ondan ağrıyo olmadım ☺️ Birde minicik bir lekelenmem olmuştu pembemsi bir kere gördüm başka olmadı 5 haftalıkken öğrendim 😬 adetten 11 gün geçince kan verdin. Onun öncesinde ikinci çizgi hep silik çıkıyodu. İnanmıyodum hamile olduğuma ta ki beta hcg 4 bin küsür çıkana dek 🤷🏼♀️ İnşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin ✨✨
Zzemoms efeninannesi_nur eşim bir gün yüzüme baktı hamilesin sen dedi 😂 o nerden çıktı dedim yüzün farkediyor bir güzellik bir sadelik inmiş dedi haklıymış 5 haftalık sayesinde öğrendim 😂 bel agrısı oluyordu ama bende yatma pozisyonuna bağlıyordum ama hamileymişim
2inciannelik efeninannesi_nur merhaba ilk gebelikte belirtim yoktu sadece adetim gecikti erken gebelik testinde çok çok silik çıkmıştı geçmesine rağmen . İikinci gebeliğimde normal test yaptım anında kıpkırmızı oldu . Hiç belirtim yok olmadı . Sadece gecikme
Askiletotomsu efeninannesi_nur belirti işi biraz sıkıntı ya Herkes belirti arıyor . Ayşe’nin belirtisi fatmada negatif sonuç veriyor
Zzemoms efeninannesi_nur hiç deme canım İnan hissetmiş demek🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin evi evlat kokusuz kalmasın 🙏🏻
efeninannesi_nur Hayırlısı olsun inşallah ya Rabbim isteyene gebe kalmayı, gebe olanlarada sağlıkla yavrularına kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤
Yavuzz citlenbigim2212 3 haftalik ogrendinizde adete kaç gün vardı nasıl öğrendiniz hayırlı olsun ınslalah sağlıkla kucağınıza alirsiniz🤲
citlenbigim2212 Yavuzz valla 1 martta adet olup 16 martta öğrendim ama 1 martta hamileymişim üstünr görmüşüm