Yavuzz Htc-28 hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza insalalah ne kadar önce kan testi yaptınız adetten
Kykcirem Canım sanki adet olacakmışım gibi hissediyordum. Kasık ağrısı, bel ağrısı, şişmiş hassas göğüsler falan Bi tek sık sık idrar yapıyordum adetim 6 gün gecikti test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı ama silikti kan tahlili verdim öyle oldu vallahi🙃
Zzemoms efeninannesi_nur hiç deme canım İnan hissetmiş demek🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin evi evlat kokusuz kalmasın 🙏🏻
Bebegimmveben efeninannesi_nur adetimden 3 gün sonra öğrendim göğüs hassasiyeti adet olacakmış gibi ağrılar kasılmalar hissedip bi türlü sökülemediğimi düşünüyordum meğersem hamileymişim test yaptim:)
Bfduam Ysmmmnn senin gecikmeyle başlamış, normaldede öyle olur genelde, benim bir kaç gündür bulanıyor hafif, gece sahura kalktığımızdan, ya da parfüm kokusu bki bilemedim.
XSila efeninannesi_nur benimde adet belirtileri bir hafta önce başlardı göğüslerim felan şişer acırdı ama hiç belirtim olmadı adete üç gün kala test yaptım tek çizgiydi adet günü lekenme geldi bende adet oldum sandım ama sonra gelmedi test yaptım iki çizgi çıktı 🙂
citlenbigim2212 Yavuzz valla 1 martta adet olup 16 martta öğrendim ama 1 martta hamileymişim üstünr görmüşüm
greybrde efeninannesi_nur adetim düzensizdi kasıklarımda ağrı vardı idrar testi yapıp aynı günde kan verdim
efeninannesi_nur greybrde bazı hamileliklerin idrar testinde çıkmadığını duymuştum bi tanıdığımız öyle demişti 2 hamileliliginde de kan testinde öğrenmiş idrar yapıyordum ama negatif diyordu hep
Portakalgeliyor efeninannesi_nur Hiç bişey yapmama isteği oladar fazlaydı ki hergün evi temizleyip baş dök yala yapan ben 1 hafta sadece tv izledim 😂😂
efeninannesi_nur Portakalgeliyor ben onu oruca buluyordum ya halsizlik var ister istemezde ben sahurda hiç bisey yiyemedim midem fena bulaniyor o yuzden yiyemedigim icin diyorum heralde halsizlik bundan
Piremses0 efeninannesi_nur 2 gün önce öğrendim adet olacak gibi karın ağrısı ve bel ağırı oluyordu sabah kalktığımda dinlenmiş olarak değil bel ağrısı ile uyanıyordum ve su gibi akıntım vardı olmam gerek günden 10 gün sonra öğrendim