atlasinannesii Berrinsahinn ya ben devlet hastanesine gidiyorum kontrol için en son 25. Haftamda gitmiştim boyunu kilosunu söylemedi ama haftasıyla uyumlu gidiyor dedi 25.haftada ne kadar oluyor boyu kilosu bilgisi olan var mı
Berrinsahinn atlasinannesii devletler sormayınca söylemiyor çoğu zaman 😃 benim 24 haftalık 650 gr boyu 32 cm.sizinde bu civarlardadır
atlasinannesii Berrinsahinn ya ben sordum da biz kilosuna bakmiyoruz haftasıyla uyumlu gidiyor dedi normalde özele gidiyordum yol uzun geldiği için devlete geçtim burda da net bilgi yok
E-Y Berrinsahinn 21+3 teyken 461 gram 25 cm boyu çıkmıştı. Şimdi 25+6 olduk henüz kilo ölçümü yapılmadı 🤷♀️
esraizmirli _hira_ muz kaşar çiğ kuruyemiş süt yoğurt maden suyu hiç eksik etmedim hayatımdan canım ama genetik diyor doktorum birazda çünkü ben 4kilo 200 gr doğmuşum sana benziyor dedi ☺️
Berrinsahinn atlasinannesii ben de özele gidiyorm her gitmem de kendi söylüyor doktorum kalp atışına bakıyor boyunu kilosunu söylemese bile ben soruyorum öok merak ediyorum çnkü 🤣
Elif5361 Cerencemal Acayip merak ediyorum bidaha bayram haftasında gideceğim nasipse sabırsızlanıyorum 🥰
Melek_55 Morvy maşallah bende 20+1 de gireceğim detaylıya nasipse bakalım benimki nasıl olacak 18 hatalıkken nasıldı kilo ve boyu
Morvy Melek_55 ben en son 16 haftalıkken girmiştim ve 187 gramdı boyunu bilmiyorum maalesef 18 de nasıldı hiç bilmiyorum☺️
_hira_ esraizmirli bende her gün yumurta kaşar muz çiğ badem fındık yoğurt süt yiyorum . Protein alıyorum her gün . Minyon da değiliz eşim ile ama bizimki kime çektiyse 🙈 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
gcetin esraizmirli genetik olsa benimki olurdu ben 5.600 doğmuşum eşim 6 kilo. 33 haftalık 2.500 dedi doktor normal yani kilosu. Genetik değil kuzum. Beslenme ve bebek dnası ile alakalı
Melek_55 Morvy 16 hatalıkken 208 gr dı benimki detaylı ultrason da sizinkiyle aynı olurlar sanırsam 🙏
esraizmirli _hira_ siz bebekken kaç kilo doğmuşsunuz biliyomusunuz ☺️ Amin hepimiz sağlıkla kavuşalım🥰🌺