esraizmirli _hira_ normal doğum olsun bırakın zayıf bebek daha iyi vallasağlıklı olsun yeter ben zorunlu sezeryan olucam mecburen hem bebeğim çok yukarda hemde suyum fazla malesef 🤷♀️
Erginmerve Mavi-7 önemli olan sağlıklı doğması fazlada zorlamaya gerek yok doktor ne uygun görürse o ikisinede hazırlamak lazım kendimizi 🥰
Ervaceylin Şuanda 17+1im 14+5de gittiğimde 100gr 16cmydi şimdi ne kadardır bilemiyorum pazartesi gidince ogrenicem inşallah🤲🏻
arslnbsmrv Betulkoray2021 bebeğinizin cinsiyeti nedir acaba 😊 benim oğlanda bu kilolarda tam 35 haftalık biraz minyon dedi 😏
Bebek1_ Berrinsahinn 34 haftayım şuan 32. Haftada en son gittiğimde 2100 du kilosu boyuda 45 santim di 🤰
archmom Berrinsahinn En son 32. Haftamda gitmiştim 2070 gr ve 44 cm di meleğim 🙏🏻Haftaya 35 oluyoruz bakalım ne kAdar oldukk 🥰
HaticeNaz-Kemal arslnbsmrv benim kızda kısaydı 6 aylıkken eşime de diyom halası gibi kısa olacak diye😂😂😂
Betulkoray2021 arslnbsmrv doktor bana da öyle söyledi minyon bir bebek olacakmış. Bende biraz daha kilo alsın diye çok dikkat ediyorum ama bakalım fayda edecek mi??