Merguse Efu merhaba gebelikte ne yediniz bebişiniz maşallahı var bende benmki o kilolarda olsn istiyorumm banada tavsiye veririmisiniz muz süt yoğurt bunları bolca yiyiorum
Melek_55 Morvy maşallah bende 20+1 de gireceğim detaylıya nasipse bakalım benimki nasıl olacak 18 hatalıkken nasıldı kilo ve boyu
Erginmerve Denizyildizii 4 kiloya kadar normal yapabilirsin dedi doktorum ve daha bir ayımız var maşallah kayınvalideniz nasıl doğurmuş öyle o kadar iri bebeği 😳 bende 4150 gram normal doğmuşum ama o kadar cesaretli değilim
Fatmaada2015 Berrinsahinn 35+4 deyiz 3 kilo 50 cm gayet iyi dedi doktorum doğana kadr 3.500 olsa yeter inş 16 günümüz kaldı
Prensannesi65 Berrinsahinn 32 haftalık olduk bugün 1500 kilosu doktor normal dedi ama pek içime sinmedi az sanki 🤷♂️
Bim Prensannesi65 ben bu doktorlari bi türlü anlayamadım. Bende 32 haftadayim doktor kontrolüm vardı. Bebeğin gelişimi 2 hafta geri de dedi ve kilosu düşük dedi .sizinle aynı değer söyledi kilosunu ..kime inanmalı ne yapmalı şaştık kaldik
vezza06 Prensannesi65 bende 31+4 bugün gittim 1534 dedi kuzum bende emin olamamistim şimdi seni görünce oldm🙈😅😅
SeymaAtes Prensannesi65 ben de 32+4 te 2150 gr çıktı çok mu kilolu acaba daha da doğuma var normal olmaz mı diye içime korku düştü