huma2018 Dlkaltnrs ayyy seninde çıkmış ruyan bakalım benimde cikcakmi ya rabim nasip eder inşallah 🤲🥰
Nurgullmom huma2018 Bende rüyamda 5 defa erkek bebek gordum ama tersi çıktı cinsiyetimiz kız oldu😂 bazılarının içine doğarmiş ama beni rüyalarım çok yanılttı😂
huma2018 SerpilEsra senin buda kız olur diyim sana senjn tersi çıkmis baksana😂😂 hayırlısı olsun inşallah 🥰
SerpilEsra huma2018 ya insallah gonlum kiz istyor oglumdada hic belirtim yoktu bunda cok kusuyoeum halsizlik var kiz hissediyorum insallah dogru cikar😄
YuvarlanamayanPandaa huma2018 en az 7-8 kez görmüşümdür hep oğlum oluyordu rüyamda ilk oğlumdada oğlan göürürdüm oğlum oldu şimdi karnımdakinin belli değil hayırlısı olsunda 🥰☺️
huma2018 YuvarlanamayanPandaa ayyyy bazıları gerçekten hisediyo görüyor vala ben de kızımda hep kız bebek gördüm hep kız hisetim bunda hep erkek görüyor um erkek hissediyorum bakalım hayırlısı 🥰
YuvarlanamayanPandaa huma2018 ilkınde kız istiyordum ama oğlum olacagımo hissediyordum bundada hamile oldugumu öğrendim şimdi herkes kız diyor afedersin götüm büyüyor 😂😂 ama erkek biliyorum yani hissedşyorum hiç kız hissi yok oğlum olacak eminim diyorum 😂
huma2018 YuvarlanamayanPandaa bakalım beli olursa kesin yaz baua merek etim şimdi bak benim bı yerim büyümedi sade karnım çıkmış hafiften bakalım 😂
YuvarlanamayanPandaa huma2018 kesin yazacağım sohbeti yıldızladım 😘😘😘 26 sında gidecez bakalım ne derse 😂😂
Burcu4135 huma2018 bende rüyamda hep erkek cocuk görüyordum hatta doktorum da bana erkek diyordu rüyamda ama sükürler olsun ki bir kızım olacak. 😁 Rüyalara cok takılmamak lazım.