Esmasnc59 @huma2018 bende hamile olduğumu öğrendikten sonra 2 hafta sonra rüyamda çok güzel bir kızım oluyordu hatta giydiriyordum kız kıyafetleri felan ama doktora gittik erkek dedi
Melek-akckaya21 huma2018ilk hamileligim basindan beri surekli erkek görüyorum emziriyrum 20+5oldum hala görüyorum ama ne derler tersine cikar KIZIM olackk😍
GozdeDeniz huma2018 ben ilk hamileliğim hep kız görüyordum kızım oldu yine hamileyim bunda da hep erkek gördüm oğluşum olucak inşallah 😊
SerpilEsra huma2018 ya insallah gonlum kiz istyor oglumdada hic belirtim yoktu bunda cok kusuyoeum halsizlik var kiz hissediyorum insallah dogru cikar😄
DenizSayer huma2018 canım ben erkek hissediyordum hislerim rüyalarım yanılttı hatta doktor bile 12 haftada erkek dedi 16 haftaya kadar erkek bildim
Znrr huma2018 rüyamda doktorum ultrasona bakıp kızınız olacak diyordu. Kızlarımız olacak inşallah🌸🌸🌸🌸
Berfin3 huma2018 evet 😊 çoğunlukla duyduklarım da ters çıkıyor açıkçası insallah gönlünden geçen olur 🥰
Demetb huma2018 ben rüyamda kızım olduğunu görmüştüm ilk haftalarımda o kadar güzel bir kızdı ki adını da o an koyuyordum😌 etrafımdakiler senin kesin erkek demesine ragmen kız görmüştüm. Şimdi kızım olcak 🥰 ben inanırım rüyalara açıkçası
YuvarlanamayanPandaa huma2018 kesin yazacağım sohbeti yıldızladım 😘😘😘 26 sında gidecez bakalım ne derse 😂😂
Hat_ice huma2018 Bana kendi rüyamı anlattın resmen aynısını gördüm diyebilirim ve sonuç oğlum olacak hatta 29. Haftaya kadar kız dedi doktorlar detaylida öğrendik oğlum olacağını ve ultrasona girmeden bir gün önce bu rüyayı görmüştüm 🥰