Prenses21 huma2018 anneler hissedermis ben basindan beri erkek diyodum erkekmis ama bugun gostermedi paşa bacaklarini kapatmisti 😀
huma2018 edaozcan13 senin hep tersi çıkmis cnm bakalım benim nasıl olcak yok cnm şuan 10 haftaligim iki hafta sonra gitcem bakaim İhtimal vercrkmi rüyamda da 12 haftada gösterdi bakalım ne olcak🥰🤲
SerpilEsra huma2018 ruyalar tersine cikar ilkinde kiz gordum oglum oldu simdi erkek gordum ne olacak bakalm beklyoruz😇
huma2018 SerpilEsra senin buda kız olur diyim sana senjn tersi çıkmis baksana😂😂 hayırlısı olsun inşallah 🥰
huma2018 Eczmery123 baksana aneler hisseder senin hissettiğin çıkmış bakalım bende erkek hissediyorsum hakkımdan hayırlısı olsun inşallah
huma2018 Tkurnaz kız o nasıl oluyor bak şimdi yine kurtlar düştü aklıma 😂😂😂ama oruçlu oruçlu yapmicam 😂😂😂
huma2018 Nslhntkn sende tersi çıkmis baksa bakalım bende ne olcak bide bicakta erkek derler ben hamileihimgmi öğren neden iki ay önce bir sürü biack gördüm bakalım bende tutcakmi 😂
DenizSayer huma2018 bende rüyalarımda kendime benzeyen bir erkek bebek görüp durdum hep ama kızım oluyor bendede tersine çıktı
huma2018 DenizSayer Peki ne hisediyorsun anneler hisseder ben kizmida hep kızım olacağını hisetim hata hiç erkek isimlerine bakmazsmdim bile o derece bakalım hakimzdan hayırlısı 🥰
Burcutugay Ruyamda doktora gittigimde doktor erkek diyodu ultrasonda gosteriyodu hatta bende kapidan cikip esime söylüyodum . Sonuc erkek aynı rüyamdaki gbi oldu hersey ciddende:) rabbim gönlünüzden geceni nasip etsin hayirli evlat nasip etsin ,:)
huma2018 Burcutugay amin inşallah canım ya o sahne Varya o kadar güzel diki inşallah bende aynısı yaşarım gerçek gibiydi ya hala etkisideyim peki ne kadar önce girdunz bu rüyayı ben iki hafta sonra gitcem nasipse
duyguluanneee huma2018 hamile olduğumu bildiğim dönemde rüyamda erkek bebeğim olduğunu görmüştüm kısmetse oğlum olacak ☺️
huma2018 duyguluanneee bende aynı ya hep erkek bebek görüyor dum hep bugünde bunu gördüm iyice kapıldım bakalım nasip kısmet her şey benimde rüyam tutcakmi🥰
Dlkaltnrs huma2018 ben hamile kaldigimi ogrendikten 2 gun sonra ruyamda kiz dogurmustum o gun bugundur dedim ki ben kiz hissediyorum gecen hafta 13. Haftada genetik tarama testiyle kiz oldugunu ögrendim 💕🥰
huma2018 Dlkaltnrs ayyy seninde çıkmış ruyan bakalım benimde cikcakmi ya rabim nasip eder inşallah 🤲🥰
DenizSayer huma2018 canım ben erkek hissediyordum hislerim rüyalarım yanılttı hatta doktor bile 12 haftada erkek dedi 16 haftaya kadar erkek bildim
Berfin3 huma2018 evet 😊 çoğunlukla duyduklarım da ters çıkıyor açıkçası insallah gönlünden geçen olur 🥰