gizemozdemir1990 sessizliginsesi 11de ogrendim cunku nifty test yaptirdim, direk kromozomdan soylediler
sessizliginsesi gizemozdemir1990 bütün detaylar söyleniyor deniyor göz rengine kadar doğru mu? Nerede ne kadara yaptırdınız acaba?
gizemozdemir1990 sessizliginsesi hayir oyle detay vermediler. Raporda sadece bakilan bir kac ayri tur icin kromozomsal anormali olup olmadigi yaziyor. benim doktorum bir firma onermisti orda yaptirdim ama insanlar genelde genoksata yaptiriyor.
Tazeanne95 Edaeg merhaba bende 12. Haftamdayım yarın doktora gidicez geçen hafta bebek uyuyodu sanırım arkası dönüktü çikolata yersem hemen görür müyüz bu arada ikili test için gidiyoruz
Saziyersin Edaeg yok canım göstermeyen göstermiyor neler denedim neler gostermedi en son pes ettim dedim göstermesin zamani var dedim herlade 20. Hafta içinde gosterdi
Sevcan34 Tazeanne95 vişne suyu iç cnm bide idrara sıkışık git bana doktorum söyledi ve ilkte kesin öğrendim 🌸
yucelayse Tazeanne95 ben çikolata ve meyve suyu içip gittim çok aşırı hareketliydi 12+1 de öğrendik 🥰