Feyzablbl sessizliginsesi 17 de öğrendim kendim.hic merak etmiyorken eşim meraklı bey için gittim, kız babasıyım ben diye geziyor şimdi ortaklıkta havasını yesinler 😀
Saziyersin Engzlevlt ah ah cok iyi.anloyorum biz 20. Haftanin içinde ogrendik nazlı oglusum anca o zaman gosterdi
Hatice35 sessizliginsesi 15 +3 haftalığım yarın öğrenmeye gidecez inşallah öğrenirim gösterir kendini 😍💙♥️
Saziyersin Edaeg yok canım göstermeyen göstermiyor neler denedim neler gostermedi en son pes ettim dedim göstermesin zamani var dedim herlade 20. Hafta içinde gosterdi
Bebek1_ sessizliginsesi 12. Haftada tahminim var soyleyimmi demişti bizde tahmin değilde kesin olunca duyalım demiştim bir sonraki randevuda 15 haftalık ken söylemişti kızımın olacağını değişmedide şükür 34 haftayım hala kızım var içimde🤣
Bebek1_ sessizliginsesi 12. Haftada tahminim var soyleyimmi demişti bizde tahmin değilde kesin olunca duyalım demiştim bir sonraki randevuda 15 haftalık ken söylemişti kızımın olacağını değişmedide şükür 34 haftayım hala kızım var içimde🤣
gulin-35 sessizliginsesi ewet erkekler daha cabuk bellı oluyor dedı doktor ben yıne de bekledım alısverıs ıcın bır ıkı kere daha erkek dıyene kadar 😀
sessizliginsesi depsizoo benim de öyle olur mu bugun gittim yanıltabilirim seni dedi pozisyon uygun değil dedi 14 teyim bende
Deletedmom23234 depsizoo Yiyinn bende vişne suları cikolatalar bana mısın demedi 🤭 inşallah Sizde işe yarar 😘😅