_Mother_ Zumrairmak valla doğurdum 😂 sancım vardı zaten geceleri hep tutuyordu eşimde dedi ki senin sancıların da sanki bana bilerek yapıyor hep gece oluyor uyuyamıyorum bende dedim ki inşallah bu gece doğururum çok amin demek ki dua kapım açıkmış kabul oldu
KasimMom _Mother_ hangi sehir hastanesi ?memnun kaldiniz mi ? doktorlar hemsireler nasil davrandi ? Cevaplarsaniz sevinirim Gözünüz aydın rabbim sağlık sıhhat versin size ve beğeninize 🌸🌸🙏
Zumrairmak _Mother_ bizede dua et canım bizde doguralim güle güle büyüt bebeğini inşallah rabbim analı babalı büyütsun inşallah 🤗😘
Gokceninannesi1 _Mother_ Gözünüz Aydın Rabbim saglikla büyümeyi nasip etsin darısı bizlere inşallah 🤗
_Mother_ Gokceninannesi1 Amin canım inşallah Allah razı olsun 🙏 rabbim sizlere de kolay doğum nasip etsin inşallah 🙏
_Mother_ KasimMom sağol canım Allah razı olsun 🙏 adana şehir hastanesinde doğum yaptım yani genel olarak bir olumsuzluk ile karşılaşmadım tabi onların dediğini yaptığın sürece doğum esnasında ıkın dediğinde doğru ıkınma ve nefes verme gibi
_Mother_ Zumrairmak amin canım benim Allah razı olsun rabbim hiç jşr hamile kadını o dar yerde bırakmasın hepinize sağlıkla doğum yapmayı kucağınıza alıp eve dönmeyi nasip etsin inşallah
Seyma25 _Mother_ dikiş ve kesi olmadan nasıl oldu kesiden bende çok korkuyorum hamileliğiniz boyunca yaptığınız özel birşey varmıydı yürüyüş hurma vs. Birde bebek kaç kilo acaba 🤍
_Mother_ Seyma25 canım yürüyüş yapıyordum bol su içiyordum hurma yiyordum birde doğuma gittiğim gün 1 tabak kuru incir yemiştim 2700 gram doğdu bebeğim
Mavera54_04 _Mother_ masallah coo sevindim sizin adınıza bebeginiz kuveze alinmadı degil mi ve kac kilo dogdu
058elf _Mother_ ayy canım bizim aramızda bi gün vardı geldi mi Elif kuzu dünyaya😍 sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah çok sevindim inanki🥰
Eczmery123 _Mother_ Ayy ne güzel. Hayırlı olsun. ben de 36+6 haftalığım. Haftamız yakındı sanırım. İnşallah ben de 37 haftalık doğururum 🙏
058elf _Mother_ yaa çok güzel😍 dua et canım benim bende hayırlısyla doğum yapayım sağlıkla kavuşayım 😇
_Mother_ 058elf inşallah canım sağlıkla al bebeğini kucağına çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏