_Mother_ Müsait olunca doğum hikayemi yazacam dua eden yanımda olan herkesten Allah razı olsun 🙏 normal doğum oldu şehir hastanesinde doğum yaptım ama atraksiyonlu bir doğum oldu bu arada dikişim ve kesim yok
mom6565 _Mother_ rabbim sizlere hayırlı evlat eylesin ınslalah canım musiat olduğunda birkaç soru sormak isterim😊
Gigy _Mother_ sağlıcakla büyüsün,bahtı güzel olsun annesi ,bizlere de duanda yer verirsen çok sevinirim 🧚🌸🤰❤️
_Mother_ mom6565 sağol canım Allah razı olsun 🙏 tabi seve seve cevap veririm sen sor ben girdiğimde cevaplim
_Mother_ Gigy rabbim bu hayırlı günlerde tüm gebelere kolay doğum evlat hasreti çekene de en yakın zamanda kucağını doldurmayı nasip etsin inşallah 🙏
Bilge6363 _Mother_ masallah. Gözünüz aydın. Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Darısı bizlere olsun. Kaçıncı haftada doğum yaptıniz
Mavera54_04 _Mother_ masallah coo sevindim sizin adınıza bebeginiz kuveze alinmadı degil mi ve kac kilo dogdu
mom6565 _Mother_ peki doktorların ilgisi alakası nasildi ben sadece iki kere benide alırlar mı doğum için
Zumrairmak _Mother_ kız daha postlarin vardı burada ne ara doğurdun Allah analı babalı büyütsun inşallah 💕🥰
_Mother_ Zumrairmak valla doğurdum 😂 sancım vardı zaten geceleri hep tutuyordu eşimde dedi ki senin sancıların da sanki bana bilerek yapıyor hep gece oluyor uyuyamıyorum bende dedim ki inşallah bu gece doğururum çok amin demek ki dua kapım açıkmış kabul oldu
yamacinannesii _Mother_ Allah sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah çok sevindim ☺️☺️❤️❤️
_Mother_ mom6565 bende 2 defa trk gelmiştim canım direk acilden giriş yaptım sorun olmadı devlet hastanesi sonuçta halka açık kabul etmiyorum diyemezler
Gokceninannesi1 _Mother_ Gözünüz Aydın Rabbim saglikla büyümeyi nasip etsin darısı bizlere inşallah 🤗