ElifKarata Hanif canm benm gittim hastane devlet hastanesi özel hastane değil araştırma hastanesi sadece doktorlar özel muayene ediyor akşam 4 ten sonra fiyatlar oyuzden uygun sizlere göre
Deletedmom434 ElifKarata 16+2 haftalığım canım bulgaristan elenalıyım eşimin tayininden dolayı çanakkalede yaşıyorum sen 😊
Eliffff ElifKarata evet canım oturduğum yerde hep bu fiyatlar genel olarak.Allahtan özel sağlık sigortam var şirketin yaptığı o karşılayacak bi kısmını.sana da kolay doğumlar diliyorum canım💕
ElifKarata MerveSara belki de öyledir canm ben normal Doğum istiyorum ama hayrlısı inşallah hepimiz için
[silindi] ElifKarata bende anlamıyorum canım aynen sezaryen daha ucuz ama sen hangi şehirdesin baya uygun fiyatı benim olduğum şehirde 1400 falan diyorlar normal doğuma
Homozigotmutant ElifKarata normal doğumda tüm gün doktor ilgileniyor iletişim halinde sezeryanda saatin belli yarım saatte bitiyor . O yüzden normalin daha pahalı olması çok normal
ElifKarata Homozigotmutant öyle canm orası ama normal de de ona bakarsan saatlerce sancı cekiyorsun doktor açılma var mı yok mu tek ona bakıyor 😍🤗
Kadze ElifKarata sezeryan nerdryse 2 katı özellerde normal doğumdan yanlıs tam tersi söylemek istemiş olmasın bu terslikte bi iş var😂 mümkün değil ilk kez duyuyorum bunu
ElifKarata Kadze insallah ben yanla anlamamışımdır rezil olmım yarn bidaha arıcam 😍😘😂🙏🙏 kendimden şüphe ettirdin beni
Kadze ElifKarata yani istanbulda tüm hastanelerde normal dogum x se zorunlu sezeryan x+300 500 isteğe baglı sezeryan 2x oldgu ıcın bende okuyunca cok şaşırdım😂😂