Nefesim ElifKarata benım gittigim hastanede özel normal daha ucuz sezeryan pahalı bır alıfe bu degılmıdır aslında
ElifKarata Nefesim bencede öyle oluyor genelde ama bakalm yarn tekrar arayıp sorucam böyle yorumlar gelince ya ben yanlış anladım ya sekreyer yanlış söyledi
MTKutay ElifKarata benim gittiğim özel hastane de ebe doğumu 500 doktorla vajinal doğum 1000 sezeryan doğum da 1300 lira canım biraz saçma olmuş sezeryanin normalden düşük olması
Deletedmom434 ElifKarata benimde temmuzda kontrolüm var istediğin tarihe alabilirsin dedi bende 13 ünde boş varsa denk getiririm 😊
TospikAnne ElifKarata benim hastanemde normal 800 lira sezeryan 3000 civarında. Yanlışlık olmasın. Ben senin hastaneye geleyim 😂 normal doğumu 1 tl yapsalar yine yapmam 😂
ElifKarata TospikAnne canm benm gittim hastane sezaryeni zorunlu yapıyor isteğe bağlı sezaryen yapmıyor belki oyuzden ucuz olabilir diye düşünüyorum
ElifKarata Lonelinesss keşke normal Doğumu daha uygun yapsalar 1500 de yüksek gerçekten normal için ama işte özel hastaneler öyle oluyor maalesef
TospikAnne ElifKarata hmm evet olabilir o zaman. Ondan dolayı fiyatlandırma ve yapılan iş orantısı abes gelmedi şimdi bana. Tamamdır