elisam1206 gmzns benimde öyle çok şükür kusma olmadı sadece mide bulantısı yaşadım ama bebeğim sağlıklı olsun diye o sürede yemeye çalıştım hep 16 haftadan sonra aşırı iştahım açıldı durduramıyorum 😂
elisam1206 zeyzey87 evet normalde haftada yarım kilo alınması normal görülüyor ama haftada 1 kilo almak sonrası için düşündürdü beni. Şeker olmaması tabiki iyi iştah olması daha güzel 😂
zeyzey87 elisam1206 son haftalarda haftada yarım kg olabilir o haftalar için haftada yarım kg bile çok🤢
Nurgullmom elisam1206 Ahaha allahtan benimki sahur yapmıyo bende oruc tutmuyorum ısrar ediyorum ye diye arada bende faydalancam ama yemiyo🤭🤭🤭😂
Askiletotomsu elisam1206 boyunuzla orantılı bence Şuan çok idealsiniz Ama 65 ten yiUkariya cikmasaniz iyi olur. Yine de boy da önemli tabi
Merveyzc1661 hanimhanimcik kuzum bende otrup bir tepsi baklava yemiyorum 😂 her zaman nasıl besleniyorsam öyle ama daha az yemem gerekiyormuş demek ki 🤷🏻♀️ Dikkat ediyorum güya 🙊 sende dikkat edebiliyorsan ne güzel 😅
Denizgillerrr elisam1206 ilkine göre evet😅😄 22 kilo faln almıştm 4 kilosu kalmıştı 😅ama bu bebişten sonra vericem inş
shrbn25- elisam1206 bende 52 ile hamile kaldım 36 haftalıgım 69 olmusum sen kendıne cok diyorsan bn napim🤦🏻♀️😊
elisam1206 shrbn25- en son tartılmamdan bu yana 4 kilo birden görünce çok gibi geldi bana 😂normalde 50 kilo civarı olup 60 üstü görmek tuhaf oluyor demi 😂