Rabiakru elisam1206 bende 52 ile hamile kaldım şuan 17. Haftamdayım tam 10 kilo almışım boyum 1.75 diye fazla göstermiyorum ama çok hızlı alıyorum durduramıyorum😂
elisam1206 shrbn25- en son tartılmamdan bu yana 4 kilo birden görünce çok gibi geldi bana 😂normalde 50 kilo civarı olup 60 üstü görmek tuhaf oluyor demi 😂
shrbn25- elisam1206 fazla tuhaf 😂ben ömrümde bu kıloyu almamıstım 😂bebeklerimiz saolasn bütün imkansız dedıklerımızı yaptırıyo
Rabiakru elisam1206 evet ve asla duramıyorum aşırı yeme isteği var nasıl düzelcek bakalım herkes diyor son aylar daha fazla alırsın böyle gidersem 30 kilo falan alırım😂
elisam1206 Rabiakru bazen o olan iştah olmuyor ama bende bazen aşırı yiyorum bazen o iştah gidiyor seninde öyle olabilir 😂
MuazzezNaz Selinda canım 58kiloyla başladım ve 9aydır kusuyorum 37haftam bitti 78kiloyum 20kilo almışım bu kusmaya teselli edebilmişimdir umarım
elisam1206 MuazzezNaz hadi yaaa kusmaya rağmen böyle😳ya kilo almaktan korkum yok illahaki verilir ama sadece sağlık açısından hızlı mı gidiyorum diye düşündüm 😊
MuazzezNaz elisam1206 elisam1206 yani sadece meyve yiyebiliyorum kokusuz ve hafif oldugu için ama işte meyvedeki şekerde kilo aldırıyormuş.ama inan kiloyu düşünemiyorum ağrıdan falan🥺
Buseclkl Benimde çok enteresan hipotiroidim var doktor ilk öğrendiğimde tiroidden dolayı çok kilo alırsın dedi normaldede hızlı alırdım şuan 31+3 60 la hamile kaldım 64.7 kiloyum enteresan bir şekilde 5kilo aldım 🤷🏻♀️
elisam1206 MuazzezNaz evet fazla meyve yemekte kilo yapar bazı meyvelerde çok fazla şeker var. Aman olsun kilolar bebekler sağlıklı biz sağlıklı olalım da sonrası verilir kilo 😂
elisam1206 Uras006 17 kilo iyi yine bazılarına göre benim bir arkadaşım 6 aylık hamile ve sadece kilo verdi hiç daha kilo almadı 🤦🏻♀️Ben hiç geriye düşmedim sabit kaldım şimdi birden almaya başladım
litwine Uras006 49 la hamile kaldım ben de 59 olmuşum 21. haftadayım daha 🤦🏼♀️ sigarayı kahveyi bırakmak çok etki etti bence 🙄 bu gidişle yokuş aşağı yuvarlanırım gibi ilerde 😂😂
elisam1206 litwine ahaahahah tabi sigara ve kahve içmediğin için o boşluğu doldurmak içinde daha fazla yiyorsun demi 😂