Hemsire5765 Son 6 haftada 8 kilo aldım aman dikkat nasıl olsa sona geldim dememeli hele bi de sıcaklar bastı ödem uykusuzluk şişlik ahh son iki hafta rabbim hepimizi sağ salim kurtarsın kilo da sağlığı bozuyor yoksa dert etmem de işte bende tansiyon şeker falan cıktı bu genç yaşta bölye lopur lopur gezmek eski kıyafetlere girememek hormonlar şimdiden loğusa kafasına girdim galiba 😒😓😭😢
istanbulluanne slmcn 15 haftami erkenmis 😒 bebgin cinsel organlari 13. Hafta da tam anlamıyla oluşuyor ve 14de gözle görülür hale geliyor bnce bakmak istememiş canm su an gitsen eger bebis gösterirse cok net öğrenirsin yani. 12. Haftasnda öğrenen var
Hemsire5765 Meltem1309 ben 14 hafta hiç kilo almamıştım 19 haftalıkken başladı sonu hep hüsran yararlı besinler yemek lazım benimki pilav pilav yemeyin sıfır besin değeri beşbin kat kalori boş besin yemek de insanı sınır ediyor bebeğe bi faydası yok
Meltem1309 Hemsire5765 elimden geldiğince düzenli ve hafif şeyler yemeye çalışıyorm..Beyaz ekmek hiç yemiyorum bakalm hayirlisi diyelim
gizemdmrak 62 kiloyla hamile olduğumu öğrendim şuan 58 kiloyum ve 14+4 haftalığım ilk zaman kilo verdim ve hala Alamadım 🤦🏻♀️
Ciara93 Hemsire5765 normal doğumdu canım ☺️ Bilmem valla yağ oranı filan ölçtürsem 927371716372 gibi bi rakam görürüm herhalde 😂😂😂
Hemsire5765 Son günler hatta son haftalar iştah açılıyor bence önceleri yoktu bu kadar o yüzden dikkatli olalım bayanlar çok kilolu doğumlar çok zor oluyor hele bu sıcaklarda benim bi arkadaşım 35 kilo aldı hamileliğinde bebeği 2400 doğdu zehretmeyelim.biz yedikçe o kilo alacak almıyor malesef
Ecrinimleyla Hemsire5765 gidiyo canım merak etme Bebek olunca kucağında evin içinde geziyorsun yoruluyorsun sonra süt veriyorsan yediklerinin geneli süt oluyo 😊
Ecrinimleyla Hemsire5765 ben ilk gebeliğimde 45 kiloyla hamile kaldım 65 kiloyla Doğuma gittim sonra bi sene içinde 55 kiloya düştüm şimdi ikinciye hamileyim12 haftalık bir kilo bile almadım
Ecrinimleyla XveAnnesi çok iyi almışsın ideal zaten onun 3 kilosu Bebek bi de içindeki su kan falan 😂😂 ne güzel keşke bende o kadar alsam
XveAnnesi Ecrinimleyla inşallah sizde öyle alırsınız bol bol su için ben pilates e gittim cok yararı oldu yada yürüyüş yapın bebege kan daha çok gidiyo o şekilde diyorlar
glsmkaraburck97 36 haftalığım 15 kilo aldım bende ama zayıf hamile kalanlardanım 42 kiloyla hamile kaldım
Zeykem Hemsire5765 ben 44 le hamıle kaldım en son 56ydım bugun tekrar doktorda tartılcam bakalım kac oldum🤭 30 haftalıgıx
Busrayildiz Hemsire5765 yeni hastaneden geldim moralim çok bozuk 22 haftalık hamileyim7 kilo almışım tek nedeni de kullandığım ilaçlar çünkü 4 .aydan itibaren 7 kilo almak normal değil üstelik iştahımın olmamasına rağmen ama bebişim 446 gr çok normal miş bana dikkat et dedi ama olsun😊
ZeynepCalisAkkurt 34+3 gunluk 4 kilo aldim bebisimde ayin 11 de 2250 liydi simdilik iyiyiz cok sukur💪🏼💪🏼😍🤰🏻