Hemsire5765 37 haftaya yeni girdik 17 kilo aldım git gide ağırlaştım yerimden kalkamaz oldum bu kilolar gidecek mi doğuran anneler size sesleniyorum kilolarınızı verdiniz mi 😑😐
Ciara93 Hemsire5765 canım beterin beteri var demişler 34 hafta da 17kilo aldım ben :) ama sorun etmiyorum ilk gebeliğimde de tam 20 kilo almış ve 20 sini de vermiştim.
Muserrefnlfr Hemsire5765 Bn 33 haftadayım 19 kilo aldım eşim plates topu gbi olan diye dalga geçiyor 😂
Hemsire5765 Ciara93 ooo çok iyi maşallah peki sezeryan miydi ilk doğum benimki sezeryan olacak pek gitmez benden 68 'le hamile kaldım bende kan verdim bugün yağ oranı 355 cıktı ben şok 🙂
Busrayildiz Muserrefnlfr 😂😂benim arkadaşım vardı 25 kilo aldı sen rahat ol senin daha var😊Bagri bebeğinin kilosu iyi mi
MucizemE 33 haftalık olduk 76 kg oldum 63 le hamile kaldım bazen benimde sinirlerim bozuluyor ama kızım İçin değer Doğsun da sağ Salim yavrum ben veririm o kiloları diye düşünüyorum 😌☺️
Ecrinimleyla XveAnnesi çok iyi almışsın ideal zaten onun 3 kilosu Bebek bi de içindeki su kan falan 😂😂 ne güzel keşke bende o kadar alsam
Deryasin Hemsire5765 16+6 haftadayım. Basta 6 kılo verdıgım ıcın suan sadece 3 kılosunu alabıldım :) ınsallah az az alırım
Enesefe Gider gider gitmeseydi benim gitmezdi ilk hamile liginde 30 kilo almıştım 😃😃😃bu hamileligimde 10 ile 12 kilo arası birşey 34 hafta
Susamtanesii Enesefe ay gitti mi hepsi 30 kilonun canım ne kadar sürede gitti peki bende 30 hafta da 24 kilo aldım
Ciara93 Hemsire5765 normal doğumdu canım ☺️ Bilmem valla yağ oranı filan ölçtürsem 927371716372 gibi bi rakam görürüm herhalde 😂😂😂
istanbulluanne slmcn 15 haftami erkenmis 😒 bebgin cinsel organlari 13. Hafta da tam anlamıyla oluşuyor ve 14de gözle görülür hale geliyor bnce bakmak istememiş canm su an gitsen eger bebis gösterirse cok net öğrenirsin yani. 12. Haftasnda öğrenen var
Hemsire5765 Meltem1309 ben 14 hafta hiç kilo almamıştım 19 haftalıkken başladı sonu hep hüsran yararlı besinler yemek lazım benimki pilav pilav yemeyin sıfır besin değeri beşbin kat kalori boş besin yemek de insanı sınır ediyor bebeğe bi faydası yok