Busrayildiz Muserrefnlfr 😂😂benim arkadaşım vardı 25 kilo aldı sen rahat ol senin daha var😊Bagri bebeğinin kilosu iyi mi
Muserrefnlfr Busrayildiz 32 haftalık olduk 2.400 kilosu ben kiloyu takmıyormm zayıftm kilo almak yaradı😂😂
NNeslihaNN hiç moralinizi bozmayın gidiyor kilolar hamileliginizin keyfini çıkarın 🙂ben dogum yapalı 23 gün oldu sezaryan oldum bide hepsi gitti
Betus93 Hemsire5765 21 haftaligim 4-5 kilo aldim☹️☹️Bi anda aldim. Nasil aldim bende anlamadim. Umarim daha fazla bu haftalarda almam
Merve1996 Hemsire5765 35+1 hamileyim 6 kilo aldim toplamda.Cok sismedim bebegim saglikli ama cok sukur 😊
Gebbe Hemsire5765 39+4 teyim 60 kilo oldum çok zayıftım ama 17 kilo aldim😁 oğlumda 3 sene önce yine 60 kiloyla doğuma girdim 18 kilo almıştım 🤗
Susamtanesii Enesefe ay gitti mi hepsi 30 kilonun canım ne kadar sürede gitti peki bende 30 hafta da 24 kilo aldım
Tugba6336 Susamtanesii ya nasıl alıyorum anlamıyorum 20 haftaya kadar bişey yoktu. Sonra ne olduysa oldu valla 🙈 vitamin ilaçları mı aldırıyor acaba