marysmom So12345678 amin cümlemize . Sezaryenden korkup ssvd yi bile düşünmedim değil.:) neden bu kadar çok korkuyorum sezaryenden anlamış değilim. İlki kötü de geçmedi evet biraz zordu ama bilmiyorum kafam karıştı…
Meleklerimmm3 Benm ilk sezeryandan bu yana 2 buçuk yıl gecti doğuma kadar 3 yıl olcak tam aynı yerin ikinci defa kesilmesinden biraz korkuyorm valla
So12345678 marysmom İnşallah canım benim 😍🤲aklımı okuyorsun bende düşünmedim değil de nasıl yapcam o var
Mom72626 So12345678 korkular ben de de var kızım kardeşi doğduğun da 27 aylık olacak ama acaba erken mi oldu nasıl yeteceğim nasıl baş ederim ikisine de yetişebilecek miyim diye düşünüyorum.
eminegmssy-18 Mom72626 bende bundan çok korkuyorum 🥴 acaba ikisine bakabilir miyim ikisine yetebilir miyim korkusu var bununla nasıl başa çıkıcam bilmiyorum
Bankacianne48 Zehrailknur masallah cnm sende. Ama bildiğim kadarıyla 3 den sonra bida olmasin diye doktorlar tüp bağlamayı öneriyor sizinki iyi cesaret olmus sağlıkla geçirirsiniz insallah
2inciannelik So12345678 ya ben korku değil de karnım büyüyünce acaba sezaryen yerim ağrır mı diye endişe ediyorum